Τομ Κρουζ: Έκανε ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει στην ιστορία του σινεμά

«Ήθελα να το κάνω αυτό από τότε που ήμουν παιδάκι» είπε ο Τομ Κρουζ στο βίντεο

Ο Τομ Κρουζ είναι γνωστός για την τρέλα του στο να εκτελεί ο ίδιος οποιοδήποτε επικίνδυνη σκηνή χρειάζεται στις ταινίες του. Ακόμη και στα 60 του χρόνια αντιμετωπίζει ασταμάτητα όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις.
«Αυτό είναι μακράν το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχουμε επιχειρήσει ποτέ», είπε ο πρωταγωνιστής του «Mission Impossible».

Το τελευταίο του κόλπο που δείχνει ότι αψηφά τον θάνατο χρειάστηκε χρόνια προετοιμασίας και ο ηθοποιός που παίζει το ρόλο του Ethan Hunt έβαλε τα δυνατά του για να το καταφέρει.
Συγκεκριμένα ο ήρωας της ταινίας πηδάει από μία πανύψηλη ράμπα από έναν γκρεμό στην Νορβηγία, οδηγώντας μια μηχανή, ενώ ο σκηνοθέτης και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα περιμένοντας να ανοίξει το αλεξίπτωτο του.

«Ήθελα να το κάνω αυτό από τότε που ήμουν παιδάκι» είπε ο Τομ Κρουζ στο βίντεο, ενώ ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Christopher McQuarrie εξηγεί ότι το συγκεκριμένο stunt απαιτεί έναν συνδυασμό δεξιοτήτων που κατάφερε να αποκτήσει συνεργαζόμενος με διάφορους ειδικούς.

Πώς προετοιμάστηκε ο Τομ Κρουζ για το τελευταίο κόλπο «Mission Impossible»
Το κόλπο ήταν υψηλού κινδύνου και απαιτούσε απόλυτη ακρίβεια, εξηγεί ο McQuarrie, ο οποίος ανέφερε ότι η ομάδα ανέπτυξε πολλαπλά μοντέλα ράμπων και γωνιών, ώστε να μπορούν «να προβλέψουν με συνέπεια πού θα βρισκόταν ο Τομ στον τρισδιάστατο χώρο». Για να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, κατασκεύασαν μια παρόμοια ράμπα σε ένα αγγλικό λατομείο και τη γέμισαν με χαρτόκουτα, έτσι ώστε ο ηθοποιός να μπορεί να προσομοιώσει το άλμα.
Ο Κρουζ έπρεπε να προετοιμαστεί επίσης και για να μπορέσει να χειριστεί σωστά τη μοτοσυκλέτα στη ράμπα και να εκτελέσει το base jump.
Συγκεκριμένα για να προετοιμαστεί για την εν λόγω σκηνή, ο Κρουζ έκανε 500 άλματα με αλεξίπτωτο και πάνω από 13.000 άλματα motocross.

Διαβάστε επίσης:
Παγκόσμιος τρόμος από το νέο υπερόπλο του Ιράν που χτυπά σαν «φάντασμα» από τον βυθό (Vid)
Αυτό είναι το υπερόπλο του Πούτιν που τρέμουν οι ΗΠΑ και ζητούν την άμεση καταστροφή του (Vids)
Δύο νέες ταινίες της σειράς «Mission: Impossible» ανακοίνωσε ο Τομ Κρουζ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss