Τομ Κρουζ: Ο λόγος που δεν μιλάει στην κόρη του από το 2013

Η είδηση ότι ο  Τομ Κρουζ δεν βλέπει την κόρη του με την Κέιτι Χολμς, είχε προκαλέσει αίσθηση πριν από μερικά χρόνια. Πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού UsWeekly τονίζει ότι αυτό συνεχίζεται, ακόμα και σήμερα, που η κόρη του Σούρι είναι 12 ετών.

Ο Κρουζ και η τρίτη σύζυγος του, Κέιτι Χολμς πήραν διαζύγιο το 2012, μετά από έξι χρόνια γάμου, με την Χολμς να αναλαμβάνει την κηδεμονία της κόρης τους και τα τελευταία χρόνια να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και παρά το γεγονός ότι, έχει το δικαίωμα να συναντά δέκα ημέρες τον μήνα την κόρη του, ο Κρουζ επιλέγει να μην βλέπει το παιδί του, επειδή δεν ασπάζεται τη σαϊεντολογίαΣύμφωνα με δημοσιεύματα, τα μέλη της Σαϊεντολογίας πρέπει να απομακρύνονται από κάθε φίλο, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφο που τον αποπροσανατολίζουν από αυτή.

Η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί πατέρας και κόρη ήταν πριν από 5 χρόνια, το 2013.

GettyImages
GettyImages

Ως γνωστόν, ο διάσημος ηθοποιός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη σαϊεντολογία εδώ και δεκαετίες, από τότε που τον μύησε η πρώτη σύζυγος του, Μίμι Ρότζερς.  Μετά το διαζύγιο του με τη Ρότζερς, το 1990, παντρεύτηκε την Νικόλ Κίντμαν, με την οποία υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα.

Όταν χώρισαν, τα παιδιά παρέμειναν με τον πατέρα, ο οποίος και συνέχισε να τα μεγαλώνει ακολουθώντας τις αρχές της σαϊεντολογίας οπότε όλα καλά.

Ωστόσο, τόσο το διαζύγιο με την Χολμς, η οποία αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε σχέση με την σαϊεντολογία, δεν ήταν και τόσο «βελούδινο». Μάλιστα της επέβαλε όρο να μην βγει δημοσίως με άλλον άνδρα για διάστημα 5 ετών μετά το διαζύγιό τους.

GettyImages
GettyImages

Εκείνη δέχτηκε αυτόν τον «τρελό» όρο προκειμένου να απαλλαγεί από αυτόν τον γάμο και να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της.

Βέβαια, μαζί με την Χολμς ο Κρουζ «τιμώρησε» και την ίδια την βιολογική του κόρη για το διαζύγιο, αφού αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της έκτοτε.

GettyImages
GettyImages

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss