Τον μαχαίρωσαν όταν τους ζήτησε το λογαριασμό: «Έζησα τον εφιάλτη» λέει ο 34χρονος

Τρεις Αλβανοί τον μαχαίρωσαν μέσα στην ταβέρνα του γιατί τους πήγε το λογαριασμό 

Το παιχνίδι των αναβολών παίζεται επί τρία χρόνια στην υπόθεση επίθεσης κατά ιδιοκτήτη ταβέρνας. «Έζησα τον πιο φρικτό εφιάλτη όταν πριν τρία χρόνια δέχτηκα επίθεση από πελάτες που ήρθαν στο μαγαζί μου στην ταβέρνα μου και όταν τους ζήτησα να με πληρώσουν αρνήθηκαν και με μαχαίρωσαν τρεις φορές”, λέει ο Γιώργος Καρανικόλας στ ο GrTimes.
Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2019. Ο 34χρονος επιχειρηματίας δέχτηκε επίθεση από τρεις άντρες αλβανικής καταγωγής που τον μαχαίρωσαν όταν εκείνος τους ζήτησε να πληρώσουν το λογαριασμό. Ο Γιώργος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό. Αν και οι πληγές στο σώμα του από τις μαχαιριές επουλώθηκαν, ο ίδιος δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει τον φρικτό εφιάλτη που έζησε, όπως εξηγεί στο GRTimes.

«Το πιο παρανοϊκό είναι ότι ακόμη εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης, έχει αναβληθεί πέντε φορές. Ταλαιπωρούμαι μέχρι σήμερα καθώς φοβάμαι γιατί οι άνθρωποι που μου επιτέθηκαν στο ίδιο μου το μαγαζί, με μαχαίρωσαν όταν τους ζήτησα να με πληρώσουν κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αντιλαμβάνεστε ότι φοβάμαι που ξέρω εγώ αν δεν ξαναέρθουν. Ζητάω το αυτονόητο να δικαστούν. Επιπλέον πρέπει να πω ότι πολλές σκέφτηκα να το κλείσω το μαγαζί, υπάρχει φόβος δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω. Κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτοί που παραλίγο να μη σκοτώσουν, το μαχαίρι αν καρφωνόταν ένα εκατοστό παραπάνω θα είχα πεθάνει, είχα Άγιο κυριολεκτικά και όλα αυτά για ένα λογαριασμό εκατό ευρώ», εξηγεί ο Γιώργος Καρανικόλας.
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss