Τόνια Σωτηροπούλου: «Από την πρώτη ματιά κατάλαβα ότι με τον Κωστή ήταν κάτι διαφορετικό»

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για πρώτη φορά για τον πρόσφατο γάμο της με τον τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια.

«Εγώ δεν είχα ποτέ εμμονή με τον γάμο και την οικογένεια»

Αρχικά, είπε: «Ήταν ωραίο. Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώσαμε, βιώνουμε και θα βιώνουμε. Εγώ δεν είχα ποτέ εμμονή με τον γάμο και την οικογένεια. Δεν είναι αυτό που καθορίζει ούτε τον Κωστή. Στο πλαίσιο που έγινε ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι. Πάντα αυτό φανταζόμουν».

«Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού (δηλ. του γάμου)»

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνέχισε λέγοντας για το πόσο ενδιαφέρθηκαν οι δημοσιογράφοι για τον γάμο της: «Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού και είναι ωραίες οι ευχές αλλά “άλλο παιδί δεν έκανε παρά η Μαριώ τον Γιάννη”;».

«Δώσαμε αυτό που θέλαμε να δώσουμε, είχαμε τις δικές μας φωτογραφίες»

«Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα κομμάτι που υπάρχει στη δουλειά μου, δεν είναι αυτό που καθορίζει εμένα σαν προσωπικότητα ή τη σχέση μου με τον σύντροφό μου -τον σύζυγό μου πλέον. Δώσαμε αυτό που θέλαμε να δώσουμε, είχαμε τις δικές μας φωτογραφίες» είπε η Τόνια Σωτηροπούλου για τους χαμηλούς τόνους που θέλησαν να κρατήσουν για τον γάμο τους.

«Δεν είχα κανένα άγχος το νυφικό»

«Δεν είχα κανένα άγχος το νυφικό. Πήγα στον έναν κουμπάρο μου, τον Γιάννη Ράπτη και του είπα “με ξέρεις πολύ καλά, κάνε ό,τι θέλεις”. Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει, όπου θέλει. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό που έφτιαξαν τα παιδιά (οι MI-RO)», συμπλήρωσε η ίδια.

«Αγαπάμε πάρα πολύ την Ύδρα και είναι πολύ αγαπημένο μας αυτό το ξενοδοχείο»

«Αγαπάμε πάρα πολύ την Ύδρα και είναι πολύ αγαπημένο μας αυτό το ξενοδοχείο οπότε το κάναμε εκεί» εξήγησε η όμορφη Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ όπως είπε, δεν επίκειται θρησκευτικός γάμος.

«Ο Κωστής είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος »

Τέλος, εξομολογήθηκε: «Ο Κωστής είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος και είναι το πιο ωραίο πράγμα που έχω διαβάσει, είναι πολύ τιμητικό που είναι για μένα και είμαι πολύ τυχερή» είπε για την ανάρτηση του συζύγου της μετά τον γάμο. «Από την πρώτη ματιά κατάλαβα ότι με τον Κωστή ήταν κάτι διαφορετικό», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου με ειλικρίνεια.

Η ανάρτηση του συζύγου της, Κωστή Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγιας, μετά τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, προχώρησε σε μια συγκλονιστική και πέρα για πέρα ειλικρινή ανάρτηση όπου έγραψε: «Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση. Δεν το περίμενα».

«Με συγκινεί που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση»

Και συνέχισε: «Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο. Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος -νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή- αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!»

«Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας. Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!», έγραψε ο τραγουδιστής.

«Μην αργήσετε όπως εγώ»

Αμέσως μετά, συμπλήρωσε: «Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ».

«Ζήστε παιδιά ζήστε!»

Και εξήγησε: Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε. Ζήστε παιδιά ζήστε! Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες».

«Μην κρύβετε τη προτίμηση σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι»

Επίσης, έγραψε: «Μην κρύβετε τη προτίμηση σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας».

«Υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη»

Για την αγαπημένη του πλέον σύζυγο ανέφερε: Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη».

«Θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας»

Και κατάληξε να λέει στην ανάρτηση του αυτή: Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα. Παιδιά και στα δικά σας. Μόνο χαρές κι αγάπη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του τραγουδιστή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss