Τόνια Σωτηροπούλου: «Aυτό είναι ουσιαστικά το στίγμα της πατριαρχίας»

Στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ μπήκε η Τόνια Σωτηροπούλου και, μεταξύ άλλων, μίλησε με τις παρουσιάστριες για το κλισέ, όπως το χαρακτήρισε, περί παιδιών και δημιουργίας οικογένειας.

«Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα!»

Aρχικά, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε: «Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα! Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία “α, έχεις φουσκωμένη κοιλιά είσαι έγκυος”. Αρχικά μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα, έχω την τύχη να μην συμβαίνει σε μένα, να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Μπορεί να προσπαθεί και να μην το έχει καταφέρει. Μπορεί να μην θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της ή να μην θέλει ποτέ».

«Το ότι μια γυναίκα, αφού φτάνει στα 35, δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να κάνει παιδιά»

«Ενώ οι περισσότερες που το λένε και κάνουν αυτή την ερώτηση, αυτό είναι ουσιαστικά το στίγμα της πατριαρχίας που υπάρχει. Το ότι μια γυναίκα, αφού φτάνει στα 35, δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να κάνει παιδιά», είπε η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα»

«Μπορώ να κάνω ότι θέλω! Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω πέντε παιδιά ή μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα» συμπλήρωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ2.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss