Τόνια Σωτηροπούλου: Είναι κουραστικό το οποιοδήποτε θέμα να το κάνουμε πολιτικό ζήτημα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μίλησε για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ πήρε θέση και για τους εμβολιασμούς.

Παράλληλα,  η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ο Ρινόκερος», μια απόφαση που ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι όλα όπως πριν»

Αρχικά, η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε για τον έγγαμο βίο της με τον Κωστή Μαραβέγια: «Δεν είχαμε δώσει ποτέ τόση βαρύτητα στον γάμο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι όλα όπως πριν. Δεν αγχώθηκα καθόλου με τον γάμο, πιο πολύ αγχώνομαι όταν οργανώνω τα γενέθλιά μου. Είχα και τους κουμπάρους μου που με βοήθησαν για τα λίγα πράγματα που κάναμε. Ήταν ένα πάρτι και το απολαύσαμε πολύ».

«Ο καθένας κάνει τη δουλειά του»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός απάντησε για το αν αγχώθηκε όταν οι δημοσιογράφοι έμαθαν για τον γάμο της με τον γνωστό τραγουδιστή και άρχισαν να το ψάχνουν. Ειδικότερα, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Το θεωρώ ψεύτικο να πω ότι ενοχλήθηκα επειδή κάποιοι ψάχνουν ή το έμαθαν».

«Αυτό που θέλαμε να διαφυλάξουμε, το διαφυλάξαμε και ό,τι θέλαμε να δείξουμε, το δείξαμε»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά η ίδια: «Έχω την τύχη να έχω αναγνωρισιμότητα, οπότε όσο χρειαζόμαστε εμείς τον κόσμο, αλλά τόσο μας χρειάζεται κι εκείνος. Δεν είμαι και η Μαντόνα. Πέντε άνθρωποι είμαστε, γνωριζόμαστε όλοι. Αυτό που θέλαμε να διαφυλάξουμε, το διαφυλάξαμε και ό,τι θέλαμε να δείξουμε, το δείξαμε».

«Η ζωή περνάει γρήγορα, εγώ συνειδητοποιώ ότι η μία εβδομάδα καταπίνει την άλλη, οπότε να ζούμε τη στιγμή και να γιορτάζουμε»

Αμέσως μετά, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Περνώντας τα χρόνια και μετά από αυτό που περάσαμε με τον κορονοϊό, κάνοντας μια ενδοσκόπηση, παίρνεις την ευκαιρία να γιορτάσεις πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σου. Η ζωή περνάει γρήγορα. Εγώ συνειδητοποιώ ότι η μία εβδομάδα καταπίνει την άλλη. Οπότε να ζούμε τη στιγμή και να γιορτάζουμε».

Τι είπε για την ψυχοθεραπεία;

Επιπλέον, η ίδια μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει από τα 19 της χρόνια και τόνισε ότι αυτό θα πρέπει να κάνουν όλοι και μάλιστα από την ηλικία των 2 ετών.

«Σέβομαι τις πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου και τις επιλογές του»

Αναφορικά με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του, η Τόνια Σωτηροπούλου δεν θέλησε να πάρει θέση, παρά να αναφέρει τη δική της άποψη για το ζήτημα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε: «Σέβομαι τις πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου και τις επιλογές του. Η άποψή μου είναι ότι σε ένα βαθμό, θεωρώ κουραστικό, το οποιοδήποτε θέμα να το κάνουμε πολιτικό ζήτημα».

«Το θεωρώ γραφικό το ότι δεν λέμε “τι ωραία που έχει προχωρήσει η επιστήμη”»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι εμβολιασμένη παρά του ότι μπορεί να μην αισθανόμουν την ανάγκη. Αλλά είμαστε σε μια κοινωνία να ζούμε ως σύνολο. Ο λόγος που δεν έχουμε ασθένειες που είχαν πριν από 50 χρόνια, είναι γιατί υπάρχουν εμβόλια. Το θεωρώ γραφικό το ότι δεν λέμε “τι ωραία που έχει προχωρήσει η επιστήμη”».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss