Τόνια Σωτηροπούλου: Έτρεχα πίσω από κάποιον μόνιμα χωρίς κανέναν λόγο

Η Τόνια Σωτηροπούλου, φιλοξενούμενη της Μικαέλας Θεοφίλου στο podcast «Mic2» στην πλατφόρμα του Streamee, μίλησε για το οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωσε, την καριέρα της μετά το “Skyfall”, την αγάπη της για τις φίλες της και για τις γυναίκες, τον έρωτα της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Τόνια Σωτηροπούλου: Το «καρφί» για πρώην συντρόφους της - «Άνθρωποι με ναρκισσιστική διαταραχή»

«Ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος το δημιουργούσαμε μαζί και κάποιες σχέσεις που ήταν μαθήματα»

Αρχικά, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Είχα την τύχει να επιλέξω στο παρελθόν κάποιους ανθρωπότυπους που προφανώς ήταν να είναι στη ζωή μου εκείνη την περίοδο, οι οποίοι ήταν καταστροφικοί!».

Και τόνισε επίσης: «Ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος το δημιουργούσαμε μαζί και κάποιες σχέσεις που ήταν μαθήματα. Μου έχουν τύχει και πολύ καλοί άνθρωποι και υπέροχοι, αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί για να ακούσω, δεν μπορούσα να το αντιληφθώ».

Τόνια Σωτηροπούλου: "Προσπαθώ να μην κάνω εκπτώσεις, και γι' αυτό δεν... | celebrities Ειδήσεις | Yupiii.gr

«Έτρεχα πίσω από κάποιον μόνιμα χωρίς κανέναν λόγο»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός είπε: «Το όλο κομμάτι της ουσιαστικής συνύπαρξης, του να ανοίξεις ένα σπίτι, να είσαι 24 ώρες το 24ωρο με τον άλλον, επειδή οι επιλογές που είχα κάνει μέχρι στιγμής ήταν κάτι πολύ δύσκολο, με ανθρώπους με ναρκισσιστική διαταραχή, επειδή εγώ δεν έχω, έχουν εκείνοι και αυτό μου άρεσε, έτρεχα πίσω από κάποιον μόνιμα χωρίς κανέναν λόγο και μετά σε κάποια φάση κουράστηκα. Και είπα αρχικά θέλω να είμαι μόνη μου…».

Τόνια Σωτηροπούλου: «Ήμουν με ανθρώπους με ναρκισσιστική διαταραχή. Έτρεχα πίσω από κάποιον μόνιμα χωρίς κανέναν λόγο» - Znews

«Επειδή δεν είχα καμία προσδοκία, δεν είχα και κανένα φόβο»

Η Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε επίσης: «Όταν σταμάτησα να κοιτάω και να κάνω εκπτώσεις, ήρθε ένας άνθρωπος που αν είχαμε γνωριστεί 2 χρόνια πριν δεν θα τον επέλεγα ποτέ και μάλλον δεν θα με επέλεγε και αυτός ποτέ. Επειδή δεν είχα καμία προσδοκία, δεν είχα και κανένα φόβο».

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε ποιoς κάνει τις δουλειές του σπιτιού και τη σπεσιαλιτέ της | Hello Magazine

«Στην αρχή κι εμείς περάσαμε πολύ δύσκολα μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλον»

Και συμπλήρωσε με ειλικρίνεια: «Είναι ένας άνθρωπος ο Κωστής, ο οποίος από την αρχή, με πολύ ωραίο τρόπο, διεκδικούσε τον χρόνο μου με σεβασμό. Δεν είναι ποτέ ο άνθρωπος που δεν θα μου απαντήσει σε μήνυμα. Υπάρχει μια σανίδα ότι ο ένας είναι εδώ για τον άλλον εξαρχής. Στην αρχή κι εμείς περάσαμε πολύ δύσκολα μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλον».

Ακούστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss