Total glitter: Το λαμπερό μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα είναι η τέλεια πρόταση για τις γιορτές

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» έχει μπει ήδη σε Christmas mood και το μανικιούρ της… είναι η απόδειξη.

Το countdown για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και όλες έχουμε μπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο κλίμα των γιορτών. Στολίσαμε τα σπίτια μας, ήδη συζητάμε τα γιορτινά outfits που θα φορέσουμε και κανονίζουμε τα ραντεβού στο κομμωτήριο και τη nail artist. Και εδώ ακριβώς θα σταθώ σήμερα: στα γιορτινά manis σου.

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις στα νύχια σου μέσα στις γιορτές; Το χρυσό και το μαύρο σχεδόν πάντα είναι πρωταγωνιστές αυτήν την εποχή και αξίζει να τα δοκιμάσεις. Αν, όμως, θέλεις κάτι διαφορετικό, η Δανάη Μπάρκα σού έχει το inspo. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» δοκίμασε ένα total glitter μανικιούρ και από εμάς είναι ένα μεγάλο «ΝΑΙ».
Mini French mani: Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ με το μανικιούρ που αρμόζει σε κάθε εποχή & περίσταση
Το total glitter ασημί μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα
Το απόγευμα της Δευτέρας (5/12) η Δανάη Μπάρκα είχε ραντεβού με τη μανικιουρίστ της για το mani της εβδομάδας, το οποίο – εννοείται- είναι σε χριστουγεννιάτικο mood. Η 30χρονη παρουσιάστρια δεν έκανε κάτι απλό και λιτό, αλλά επέλεξε ένα total glitter μανικιούρ, που είναι η επιτομή του glamorous look.

Όπως βλέπεις, η Δανάη αυτήν τη φορά έκανε ασημί glitter μανικιούρ σε όλα τα νύχια και κάπως έτσι μας έδωσε το nail inspo που χρειαζόμαστε για την περίοδο των Χριστουγέννων. Γιατί ποιος είπε ότι μόνο μερικές δόσεις glitter μπορούμε να βάλουμε στα νύχια μας; Τόσα χρόνια με την πανδημία στερηθήκαμε τη λάμψη, οπότε φέτος έχο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss