Τουρίστες έμειναν στην Ελλάδα μόνο 30 λεπτά και τους έστειλαν πίσω στη Βρετανία

Τα είχαν προγραμματίσει όλα στην εντέλεια!Ο Lewis Mundy και η Kimbrerly Floyd είχαν κανονίσει να περάσουν μία εβδομάδα στην Κω, κάτι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς θα ήταν οι πρώτες κοινές διακοπές για το 27χρονο ζευγάρι.

Όταν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο τους στο Gatwick το μυαλό τους είχε ήδη “φτάσει” στην Ελλάδα και σκέφτονταν ότι σε λίγη ώρα θα απολάμβαναν τη θάλασσα και τον ήλιο σε μία από τις υπέροχες παραλίες του νησιού. Μέσα στην αφηρημάδα τους άφησαν τα διαβατήρια και τα προσωπικά τους έγγραφα στη θήκη μπροστά από τα καθίσματά τους.

Λίγη ώρα μετά την προσγείωση στην Κω, το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι αυτή η αφηρημάδα θα τους κόστιζε πολύ ακριβά. Στον έλεγχο διαπιστώνουν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα έχουν χαθεί, ενημερώνουν αμέσως ότι τα έχουν ξεχάσει στο αεροπλάνο, όμως παρά τον έλεγχο που έγινε αυτά δεν βρέθηκαν πουθενά.

Οι αρχές δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τους στείλουν πίσω… Η παραμονή τους στη χώρα μας δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα.

“Ήταν ένας εφιάλτης” διηγείται ο Lewis, που απορεί πως μπορεί να χάθηκαν τα διαβατήρια. Όπως υποστηρίζει, από την ώρα που σηκώθηκαν από τα καθίσματά τους μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι είχαν ξεχάσει τα διαβατήρια, δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά.

Για την Kimberly το πιο σοκαριστικό ήταν το γεγονός ότι για μισή ώρα ήταν σαν “αιχμάλωτοι” στο αεροδρόμιο. “Δεν μας άφηναν να πάμε πουθενά. Περιμέναμε στην πόρτα του αεροδρομίου. Μας είπαν να μας μεταφέρουν αλλού αλλά αρνήθηκα. Ο κόσμος μας κοιτούσε σαν να είμαστε εγκληματίες”, θυμάται.

Πέραν της ταλαιπωρίας, το ζευγάρι έχει έναν ακόμη λόγο να είναι στενοχωρημένο: Μαζί με τις στιγμές των διακοπών, έκαναν “φτερά” και οι 1.400 λίρες που είχαν προπληρώσει για την παραμονή τους στην Κω. Όσο για τη βρετανική αεροπορική εταιρεία, μέσω εκπροσώπου της υπενθύμισε στους επιβάτες της να είναι πιο προσεχτικοί με τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss