Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Να τιμήσουμε τη μνήμη ενός μυθικού ανθρώπου», είπε ο Ετόρε Μεσίνα

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα αναφέρθηκε στη συμμετοχή της ομάδας του στο τουρνουά, προς τιμήν του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου.
Ο Μεσίνα αναφέρθηκε στη σημασία του Τουρνουά και θυμήθηκε τις αναμετρήσεις του με τον Παναθηναϊκό κάνοντας ειδική μνεία στο έργο του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.«Το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” είναι πολύ σημαντικό. Αγωνίζονται τέσσερις ομάδες της Euroleague, θα έλεγα τέσσερις διεκδικητές μιας θέσης για τα Playoffs και οι πρωταθλητές Ευρώπης. Θα είναι μια καταπληκτική διοργάνωση, σε μια “μπασκετούπολη”, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε μέρος του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και σίγουρα θα μας βοηθήσει να είμαστε έτοιμοι στη αρχή των επίσημων υποχρεώσεών μας», τόνισε αρχικά πριν αναφερθεί στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Το ΟΑΚΑ γεμάτο είναι κάτι εξαιρετικό, το ΟΑΚΑ άδειο είναι κάτι άλλο. Τα έχω ζήσει και τα δύο, έχω βρεθεί στο ΟΑΚΑ με λίγο κόσμο, αλλά όταν είναι γεμάτο από ενθουσιώδεις φιλάθλους του Παναθηναϊκού, δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα και σίγουρα βοηθούν πολύ την ομάδα τους να πετύχει τους στόχους της».

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός θυμήθηκε τις μεγάλες «μάχες» του με τον Παναθηναϊκό: «Είχα την τύχη να παίξω σε πολλούς τελικούς με τον Παναθηναϊκό και δυστυχώς δεν κερδίσαμε κανένα. Δύο φορές με την ΤΣΣΚΑ και μια με την Μπολόνια χάσαμε τον τελικό της Euroleague απέναντι στο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss