Τραγικό ατύχημα στην Κρήτη: Πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους

Ανείπωτη θλίψη για τις οικογένειες των δύο γονιών που πνίγηκαν το βράδυ της Τρίτης στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.

Ο 35χρονος Β.Σ. από τη Ροδιά και η 35χρονη Κ.Κ. από τις Αρχάνες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δεν τα κατάφεραν και τελικά κατέληξαν.

Σοκαρισμένα τα παιδιά τους, ηλικίας από 7 μέχρι και 14 ετών, δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Κρήτης έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί, καθώς δύο νέοι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους, που κινδύνευαν μέσα στη θάλασσα, έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης δύο από τα τέσσερα παιδιά, που είχαν πάει μαζί με τους γονείς τους για κατασκήνωση στην παραλία Γεροποτάμου, μπήκαν στη θάλασσα.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, που έπνεαν στην περιοχή τα παιδιά άρχισαν να παλεύουν με τα κύματα, χωρίς να μπορούν να βγουν έξω από το νερό.

Τότε οι δύο γονείς, χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσαν στη θάλασσα για να σώσουν τα παιδιά.

Άλλοι λουόμενοι έσπευσαν κι αυτοί να βοηθήσουν, ανασύροντας σώα και αβλαβή τα δύο μικρά παιδιά, αλλά όχι και τους άτυχους γονείς.

Λίγο αργότερα οι δύο 35χρονοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να τους κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss