Τραγωδία με βρέφος στη Μυτιλήνη: Συγκλονίζει η μητέρα – «Είδα το μωρό μου μελανιασμένο»

Μυτιλήνη: Μέχρι χτες η 24χρονη Μαρία κρατούσε στην αγκαλιά της το δύο μηνών αγγελούδι της.

Το πρόσεχε, το φιλούσε, το τάιζε όπως άλλωστε έκανε και το μοιραίο πρωί της Δευτέρας, όταν και το βρήκε 1,5 ώρα αργότερα άσφυγμο και μελανιασμένο μέσα στην κούνια του.
«Τον τάισα 10.30 τον γιο μου, τον έβαλα μέσα στην κούνια του έκανα τις δουλειές μου και αυτά. Toν έρεψα καλά». Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον κράτησε στην αγκαλιά της.

Η 24χρονη μιλά στο Mega χωρίς ακόμα να έχει συνειδητοποιήσει πώς μια καθημερινή ρουτίνα όπως το τάισμα του μωρού της, εξελίχθηκε στην απόλυτη τραγωδία.
«Τον έρεψα καλά, αφού μου έβγαλε και την γουλίτσα του, τον κάθισα 5 – 6 λεπτά στην αγκαλιά μου μήπως θέλει να ρευτεί κι άλλο. Τον έβαλα στην κούνια του, έκανα τις δουλειές μου, μου κάνει ο μεγάλος ο γιος μου: ‘μαμά’ λέει: ‘ο μπέμπης τι έχει;’ και πάω και βλέπω το μωρό μελανιασμένο».

«Το βρήκε ο 4χρονος αδελφός του»

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πως εκείνος που εντόπισε πρώτος το άσφυγμο βρέφος ήταν ο 4χρονος αδελφός του, που ξύπνησε τη μητέρα τους για να της πει πως το βρεφάκι ήταν μελανιασμένο.
«Χάλια είμαι. Ο γιος μου ο μεγάλος τον ζητάει. Δεν είχε καταλάβει τίποτα, απλά λέμε ότι είναι άρρωστο ακόμα, δεν του είπα τίποτα».
Η θεία του βρέφους σημείωσε: «Η Μαρία το τάισε, το έρεψε, το έβαλε να κοιμηθεί, μετά έκανε κάποιες δουλειές την πήρε και αυτή μετά λίγο ο ύπνος και την ξύπνησε μετά ο γιος της ο άλλος και της λέει: ‘μαμά το μωράκι μελανιάζει’ και σηκώθηκε και το βρήκε έτσι».
Επικρατεί πανικός, η μητέρα πασχίζει με τεχνητές αναπνοές να επαναφέρει το παιδί της ενώ ήδη είχε καλέσει και το ασθενοφόρο.

«Η Μαρία είχε πέσει και κοιμήθηκε γιατί ήταν κουρασμένη, αφού είχε κοιμηθεί και το μωράκι και ξύπνησε και το βρήκε έτσι και κατευθείαν το πήρε αγκαλιά για να μην το δει ο άλλος γιος, έτρεξε κάτω ζήτησε βοήθεια κάλεσαν ασθενοφόρο και πήγαμε κάτω», περιέγραψε η θεία του βρέφους.
Ο πατέρας του παιδιού συντετριμμένος περιγράφει εκείνο το συγκλονιστικό τηλεφώνημα που έλαβε από τη σύζυγο του.
«Εκείνη την ώρα δούλευα σε ένα μαγαζί και για κακή μου τύχη είχα πάει μια παραγγελία και λέω «άντε να πάω να δω τα μωρά» κι εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Έκλαιγε. Μου λέει ‘έλα γρήγορα στο σπίτι’. Εγώ ήμουν πάνω στη θολούρα εκείνη τη στιγμή. Δεν καταλάβαινα και πολλά. Το μόνο που έκανα είναι που έκλαιγα».
Έπεσαν πάνω του όλοι οι γιατροί
Το ασθενοφόρο φτάνει μέσα σε λίγα λεπτά και μεταφέρει το βρέφος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Οι κραυγές της μάνας που σπάραζε στον διάδρομο ηχούν ακόμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss