Τραγωδία στην Ινδία: Τα 3 αδέρφια που πέθαναν αγκαλιασμένα στη γέφυρα

Τρία αδέρφια σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε η πεζογέφυρα στη δυτική περιοχή Γκουτζαράτ της Ινδίας, καθώς βλέπουν το φως τραγικές ανθρώπινες ιστορίες

Το βράδυ της Κυριακής (30/10), ο Τσιράγκ Μουτσαντίγια, 20 ετών, και τα αδέρφια του, Νταρμίκ 17, και Τσετάν 15 ετών πήγαν εκδρομή. Είπαν στη μητέρα τους ότι θα πήγαιναν στην «κρεμαστή γέφυρα», μια ιστορική κρεμαστή πεζογέφυρα της αποικιακής εποχής, η οποία είχε ανοίξει ξανά λίγες μέρες νωρίτερα, μετά από μήνες επισκευών.
Ήταν η εβδομάδα των γιορτών του Diwali. Τα σχολεία ήταν κλειστά και πολλές οικογένειες είχαν την ίδια ιδέα με τον Τσιράγκ και τα αδέρφια του. Αγόρασαν ένα εισιτήριο και περπάτησαν τη γέφυρα μήκους 230 μέτρων.

Ο Nιτίν Καβάγια ήταν επίσης εκεί, μαζί με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του – η μία επτά ετών και η άλλη ένα βρέφος επτά μηνών. Η οικογένεια πόζαρε για φωτογραφίες και γύρω στις 18:30 τοπική ώρα κατέβηκαν από τη γέφυρα και κάθισαν σε μια από τις όχθες του ποταμού Μάτσου. «Είχε πολύ κόσμο στη γέφυρα. Νομίζω ότι μπορεί να ήταν 400-500 άνθρωποι σε αυτήν», λέει ο Nitin. «Πήγα και είπα στους ανθρώπους που πουλούσαν εισιτήρια ότι πρέπει να μειώσουν τον κόσμο. Δεν ξέρω τι έκαναν γι ‘αυτό »
Δέκα λεπτά αργότερα, καθώς έσκυψε για να δώσει μια γουλιά νερό στην κόρη του, άκουσε ήχο από φωνές και κραυγές. Η γέφυρα είχε σπάσει, πιο κοντά στην άλλη άκρη της ακτής, με το μεταλλικό της διάδρομο να κρέμεται και από τις δύο πλευρές.

«Είδα ανθρώπους να γλιστρούν στο νερό και δεν βγήκαν στην επιφάνεια μετά από αυτό», λέει. «Άλλοι ήταν προσκολλημένοι σε μέρη της γέφυρας προσπαθώντας να παραμείνουν στην επιφάνεια. Πολλοί από εμάς προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε όποιον μπορούσαμε»

Πίσω στο σπίτι των αδελφών, ένας από τους φίλους τους είπε στη μητέρα τους, ότι η γέφυρα είχε καταρρεύσει. «Άρχισα να τηλεφωνώ στους γιους μου, αλλά δεν τα κατάφερα», λέει. «Ήμουν πολύ ανήσυχη και άρχισα να περπατάω πάνω κάτω στο σπίτι μου».
Ο σύζυγός της έσπευσε στο σημείο. Μετά άρχισε να κάνει τον γύρο των νοσοκομείων. Στις 23:00 βρήκε τις σορούς των Ντάρμικ και Σιραγκ στο Πολιτικό Νοσοκομείο Μόρμπι. Μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, η αστυνομία, οι τοπικοί αξιωματούχοι, οι ομάδες αντιμετώπισης καταστροφών και το στρατιωτικό προσωπικό συνέχιζαν την αναζή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss