Τραμπ: Ντύθηκε «σούπερ ήρωας» εν όψει μίας «μεγάλης ανακοίνωσης»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση σήμερα και κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου ντύθηκε…υπερήρωας.

Μετρ των επικοινωνιακών «τρικ» ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω της πλατφόρμας Truth Social που ίδρυσε μετά την αποπομπή του από το Twitter, ανακοίνωσε οτι ετοιμάζεται για μια μεγάλη ανακοίνωση σήμερα, Πέμπτη (15/12) με ένα ευφάνταστο τρόπο. Στο βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων, ο 76χρονος Τραμπ είπε στους θεατές ότι «η Αμερική χρειάζεται έναν υπερήρωα!».
Στο φόντο ακούγεται επική μουσική ενώ στην οθόνη εμφανίζεται ένα animation του πρώην προέδρου, ο οποίος ποζάρει σαν Σούπερμαν μπροστά στον Πύργο Τραμπ, σκίζοντας το επαγγελματικό του κοστούμι για να αποκαλύψει ένα κορμάκι με λογότυπο «T» και μάτια που πετάνε… λέιζερ.

Το μήνυμα ολοκληρώνεται με κείμενο που υπόσχεται μια «μεγάλη ανακοίνωση» στις 15 Δεκεμβρίου.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ επικαλείται την ποπ κουλτούρα για να προωθήσει την ατζέντα του. Τον Νοέμβριο του 2018, είχε αναφερθεί στις κυρώσεις στο Ιράν, αναρτώντας ένα meme εμπνευσμένο από το «Game of Thrones». Μήνες αργότερα, τον Απρίλιο του 2019, δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο με στόχο τους επικριτές του και αναφορές στην ταινία του 2012 «The Dark Knight Rises».
Ο Τραμπ ανακοίνωσε την τρίτη συνεχόμενη προεκλογική του εκστρατεία στις 15 Νοεμβρίου, αλλά η πορεία του επισκιάστηκε από μια σειρά αντιπαραθέσεων και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προκαλέσει το θόρυβο των μέσων ενημέρωσης που είχε καταφέρει με την πρώτη του υποψηφιότητας το 2015 και το 2016.

Στο μεταξύ οργιάζουν οι εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ποια θα μπορούσε να είναι η ανακοίνωση που θα κάνει. Πολλοί «στοιχηματίζουν» οτι θα ανακοινώσει την επιστροφή του στο Twitter μετά την αποκατάσταση του λογαριασμού του από τον Έλον Μασκ στις 19 Νοεμβρίου.

Πιθανότατα θα ανακοινώσει τον υποψήφια αντιπρόεδρό του ή θα επανέλεθει στην προσπάθειά του να γίνει πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κάτι που δεν απαιτεί από τον κάτοχο του αξιώματος να είναι στην πραγματικότητα μέλος της Βουλής. Οι Ρεπουμπλικάνοι θα πάρουν τον έλεγχο της κάτω αίθουσας του Κογκρέσου στις 3 Ιανουαρίου και ο ηγέτης της μειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι αγωνίζεται να εξασφαλίσει τις απαραίτητες 218 ψήφους
Ο πρώην πρόεδρος αγωνίστηκε να ανακτήσει την κυριαρχία του στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα μετά την αποτυχία ορισμένων από τους επιλεγμένους υποψηφίους του στις ενδιάμεσες εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των διεκδικητών της Γερουσίας Μεχμέτ Οζ στην Πενσυλβάνια και Χέρσελ Γουόκερ στη Τζόρτζια.
Η επικείμενη ανακοίνωση του Τραμπ έρχεται καθώς πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο πρώην πρόεδρος αντιμετωπίζει μια σκληρή πιθανή πρόκληση από τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις σε μια υποθετική προκριματική σύγκρουση. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Wall Street Journal, το 86% των Ρεπουμπλικανών που δηλώνουν ότι είναι πιθανό να ψηφίσουν βλέπουν θετικά τον ντε Σάντις , ενώ μόνο το 74% βλέπει θετικά τον Τραμπ.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss