Τρεις φορές την εβδομάδα στο γραφείο για τους υπαλλήλους της Apple από τον Σεπτέμβριο

Μετά από διάφορες καθυστερήσεις και προβλήματα, η Apple πλέον έχει «κατασταλάξει» με το μοντέλο υβριδικής εργασίας που θα ακολουθήσουν οι υπάλληλοι της καθώς και μία τελική ημερομηνία έναρξης του μοντέλου.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg και την ιστοσελίδα The Verge, ο τεχνολογικός γίγαντας θα απαιτήσει από τους υπαλλήλους που εργάζονται στα γραφεία της στη Santa Clara Valley να παρουσιάζονται τρεις φορές την εβδομάδα στο γραφείο από την εβδομάδα που ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου. Οι υπάλληλοι αναμένεται να ξεκινήσουν να εργάζονται από το γραφείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με την τρίτη ημέρα να ορίζεται από τους υπεύθυνους των τμημάτων τους ή των ομάδων εργασίας τους. Σε μια ηλεκτρονική επιστολή που εστάλη στο προσωπικό, ο αντιπρόεδρος του τμήματος μηχανικής λογισμικού της Apple, Craig Federighi, ενθάρρυνε τους υπαλλήλους να μοιραστούν τη γνώμη τους για την τρίτη ημέρα της εβδομάδας με τους υπεύθυνους των τμημάτων τους ώστε να τους βοηθήσουν να αποφασίσουν.
Η Apple όπως είναι γνωστό ήθελε να επιστρέψουν στα γραφεία όλοι οι υπάλληλοι της, ωστόσο συνάντησε πολλές δυσκολίες και μεγάλη δυσαρέσκεια από το προσωπικό. Αργότερα, κατέληξε σε ένα μοντέλο υβριδικής εργασίας, σύμφωνα με το οποία οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να έρχονται στο γραφείο κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη. Η εταιρεία, η οποία δίνει μεγάλη αξία σε αυτό που ο Tim Cook αποκαλεί «αναντικατάστατα οφέλη της συνεργασίας αυτοπροσώπως» έκανε πολλές προσπάθειες να επιβάλει αυτή την υβριδική εβδομαδιαία ρύθμιση ωστόσο έπρεπε να καθυστερήσει τα σχέδια της λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 αλλά και εξαιτίας άλλων παραγόντων.
Πριν λίγους μήνες, επιχείρησε και πάλι να επιβάλλει την πολιτική της υβριδικής εργασίας την εβδομάδα που ξεκινούσε στις …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss