Τρεις νεκροί μετά από σύγκρουση αεροπλάνων

Τα ονόματα των νεκρών θα δημοσιοποιηθούν μόλις ενημερωθούν οι οικογένειές τους, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Santa Cruz.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σύγκρουση δύο μικρών αεροπλάνων στη Βόρεια Καλιφόρνια, ενώ προσπαθούσαν να προσγειωθούν σε αγροτικό αεροδρόμιο, δήλωσαν οι αρχές την Παρασκευή.
Υπήρχαν δύο άτομα σε ένα δικινητήριο Cessna 340 και μόνο ο πιλότος σε ένα μονοκινητήριο Cessna 152 κατά τη διάρκεια της συντριβής, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

Το αεροδρόμιο που ανήκει στην πόλη δεν διαθέτει πύργο ελέγχου για να κατευθύνει την προσγείωση και την απογείωση των αεροσκαφών. Το αεροδρόμιο αντιπροσωπεύει περίπου το 40% όλων των γενικών αεροπορικών δραστηριοτήτων στην περιοχή του Monterey Bay, σύμφωνα με τον ιστότοπο της πόλης Watsonville.

Το Watsonville, μια αγροτική πόλη κοντά στο Monterey Bay, βρίσκεται περίπου 100 μίλια (160 χιλιόμετρα) νότια του Σαν Φρανσίσκο.

Το γραφείο του σερίφη είπε ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών διεξάγουν έρευνα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss