Trend Report: Όλες οι τάσεις της νέας σεζόν που μπορείς να φορέσεις από τώρα

S/S 2021: Μπορεί η άνοιξη να αργεί αλλά υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ που «θα μας τη φέρουν» πιο γρήγορα.

«Ένας νέος, ανεξερεύνητος κόσμος»: αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των τελευταίων Εβδομάδων Μόδας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι και Μιλάνο που πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο, μας παρουσίασαν όλες τις τάσεις για τη σεζόν S/S 2021 και μας καλωσόρισαν στην καινούργια, virtual εποχή της μόδας. Καλλιτεχνικά videos με τις νέες συλλογές αντί για look books, προσκλήσεις μέσω Instagram με κρυφούς κωδικούς για να παρακολουθήσουμε σε livestreaming το show, catwalks κεκλεισμένων των θυρών και digital entrepreneurs σε πρώτο πλάνο να σχολιάζουν τις επιδείξεις μόδας, ήρθαν να αντικαταστήσουν ό,τι γνωρίζαμε έως τώρα ως δεδομένο σε αυτήν τη βιομηχανία που δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με την εφευρετικότητά της ακόμα σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Ο κόσμος της μόδας αλλάζει με την ίδια ταχύτητα που αλλάζει και ο πραγματικός και αυτή είναι τεράστια. Κρατώντας όμως πάντα κάποιες σταθερές που μας βοηθούν να συνηθίσουμε πράγματα όπως η «άνοδος του loungewear» και η «παντοδυναμία του comfy style». Ποια είναι αυτά; H παρουσίαση των νέων τάσεων κάθε σεζόν, ας πούμε. Γιατί καμία πανδημία δεν είναι ικανή να σταματήσει την ανανέωση των trends, αν και σίγουρα έχει τη δυναμική να τα καθορίσει και να τα τοποθετήσει σε ένα πιο απλό και χρηστικό πλαίσιο, μακριά από extravagant στοιχεία και υπερβολικά glamorous λεπτομέρειες.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τις 6 πιο σημαντικές τάσεις τις επόμενης σεζόν που -μάντεψε!- επειδή η μόδα είναι πάνω από όλα χρηστική και ευέλικτη φέτος, μπορούμε να φορέσουμε από τώρα. Καπαρντίνες, floral φορέματα, μακριά πουκάμισα, statement πανωφόρια, neutral αποχρώσεις και preppy athleisure σύνολα ανυπομονούν να προστεθούν στη λίστα με τις επιλογές σου σχεδόν όσο ανυπομονείς και εσύ να τα φορέσεις όλα εκτός σπιτιού… πολύ, δηλαδή!
Δες επίσης: Μήπως η επόμενη φωτογραφία που θα ανεβάσεις στο Instagram πρέπει να είναι με τη μάσκα σου;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss