#trending! Το Red Velvet είναι η πιο εντυπωσιακή απόχρωση για κοκκινομάλλες

Είναι πραγματικά εκτυφλωτικό χρώμα!

Μέχρι τώρα εδώ στο queen.gr έχουμε μιλήσει για όλα τα νέα hair color trends του φθινοπώρου, που αφορούν τα ξανθά, καστανά και μελαχρινά κορίτσια. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αφιερώσουμε τον ανάλογο χρόνο και στις κοκκινομάλλες ή στα κορίτσια που σκέφτονται να αποκτήσουν κόκκινα μαλλιά.

Σίγουρα, θα ξέρεις ότι τα κόκκινα μαλλιά είναι κάπως πιο δύσκολα από κάθε άλλο χρώμα. Χρειάζονται ειδική περιποίηση και φροντίδα, δεν ταιριάζουν όλα τα κόκκινα σε όλες μας και για αυτό ακριβώς η γνώμη και συμβουλή του κομμωτή σου είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Εμείς, όμως, είμαστε σήμερα εδώ όχι για να σε αποθαρρύνουμε και να σε βάλουμε σε σκέψεις, αλλά για να σε δελεάσουμε να γίνεις κοκκινομάλλα -αν φυσικά σου ταιριάζει- υιοθετώντας το πιο hot color trend του φθινοπώρου. Ποιο είναι αυτό; Το #RedVelvet.

Μήπως η ονομασία σου θυμίζει το red velvet cake; Ναι, ναι πολύ σωστή σκέψη έκανες. Πρόκειται για ένα λαχταριστό, πλούσιο και βαθύ κόκκινο χρώμα, ακριβώς σαν αυτό που έχει το γνωστό σε όλες μας αμερικανικό, red velvet γλυκό.

Με το υπέροχο και εκτυφλωτικό αυτό χρώμα μπορείς να βάψεις και όλα τα μαλλιά σου, αλλά μπορείς να το πετύχεις και με την τεχνική balayage! Ας μη λέμε άλλα, όμως… Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 10 παραδείγματα για να πάρεις ιδέες και να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots, ώστε να δείξεις ακριβώς αυτό που θέλεις στον κομμωτή σου. Για δες…

Cover photo: @khhair_beeston

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε μόνη σου μια απόλυτα ενυδατική μάσκα χεριών

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss