Trendy ιδέες για νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις | ediva.gr

]]>

Φέτος, όπως θα έχεις παρατηρήσει, τα σχέδια για νύχια δεν είναι, πλέον, απλά και μονότονα. Τα trends που κυριαρχούν, θέλουν το μανικιούρ έντονο, με πολλά χρώματα και σχέδια. Εξάλλου, τι καλύτερο από ένα όμορφο manicure σε έντονες αποχρώσεις, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός; Μήπως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κι εσύ κάποιο από αυτά και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα; Δες, λοιπόν, trendy ιδέες για νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις, οπωσδήποτε!
Πανέμορφες Ιδέες για νύχια, που αξίζει να δοκιμάσεις!

1. Γαλλικό με χρώμα
*/
]]>

Ποιος είπε ότι το γαλλικό μαινικιούρ πρέπει, οπωσδήποτε, να είναι το κλασικό με τη λευκή γραμμή; Υπάρχουν τόσες εκδοχές του french manicure, που είναι εξίσου εντυπωσιακές και πιο παιχνιδιάρικες. Αυτή τη φορά μπορείς να επιλέξεις κάποιο έντονο χρώμα, ή ακόμα και διαφορετικά μεταξύ τους. Επιπλέον, εάν θέλεις να το πας ένα βήμα παρακάτω, πρόσθεσε και κάποιο σχέδιο, όπως κάποια λουλούδια και σίγουρα θα ενθουσιαστείς!
Δες επίσης: 11 Ιδέες για μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ
2. Νύχια με smiley φατσούλες
*/
]]>

Τα emoji δεν είναι μόνο για τα social media. Τόλμησε να προσθέσεις μια ή και πολλές smiley φατσούλες στα νύχια σου, ώστε να ανανεώσεις το look σου και να φαίνεσαι πιο παιχνιδιάρα. Μπορείς να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss