#TRESnyfw: H Lacy Redway εξηγεί τη φιλοσοφία πίσω από τα χτενίσματα στο show του Jason Wu

H global TRESemmé Stylist σε ένα πολύ ουσιαστικό Q & A

Πριν εκτοξευτεί στην κορυφή και γίνει global TRESemmé Stylist, η Lacy Redway είχε εργαστεί σαν βοηθός στα παρασκήνια των Shows του Jason Wu για δέκα ολόκληρα χρόνια και από την πρώτη στιγμή που άρχισε να μιλά, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και την αγάπη της τόσο για τον σχεδιαστή όσο και για το TRESemmé . Προσωπικά δεν γνώριζα πάρα πολλά για την ίδια τη Lacy και είναι λογικό καθώς μιλάμε για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που αφήνει τη δουλειά του να μιλήσει περισσότερο. Είχα την τύχη όμως να παρακολουθήσω ένα μοναδικό Q & A hosted από το αγαπημένο μου TRESemmé που, για ακόμα μία φορά, μεταφέρει το Queen στα παρασκήνια των μεγαλύτερων shows έστω και διαδικτυακά. Σε αυτό το Q & A η Lacy Redway και ο Jason Wu μίλησαν για τη φιλοσοφία πίσω από τα χτενίσματα των μοντέλων που παρέλασαν στο τελευταίο διαδικτυακό show του σχεδιαστή και με έκαναν να ερωτευτώ τη Lacy αλλά και να ξανά-ερωτευτώ το TRESemmé.

Η Lacy βλέπεις έχει μία πανέμορφη ιστορία και τρέφει πραγματική αγάπη για το hairstyling. Είναι παιδί μεταναστών και έφτασε στην Αμερική από τη Τζαμάικα μαζί με του γονείς της. Ξεκίνησε να δουλεύει σε κομμωτήρια και πολύ γρήγορα άρχισε να μαθητεύει στο πλάι θρύλων του hairstyling όπως ο Eugene Souleiman, o Guido Palau και κατέληξε να είναι ένα από τα πιο hot αλλά παράλληλα χαμηλών τόνων ονόματα στον χώρο του styling των μαλλιών. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει ονόματα όπως η Lupita Nyong’o, η Naomi Campbell και η Alicia Keys και ήταν ααναμενόμενο ότι το TRESemmé θα θέλει να την προσθέσει στο ρόστερ των stylists του καθώς μοιράζονται τις ίδιες αξίες.

lacy redway4

Όπως εξήγησε στο TRESemmé Q & A , τόσο η Lacy όσο και ο Jason, αποφάσισαν από κοινού ότι η βασική αρχή του show θα είναι το inclusivity. Για αυτό το λόγο, η Lacy δεν πήγε κόντρα στα φυσικά μαλλιά, στη φυσική υφή των μοντέλων και δούλεψε απλά επάνω στη φυσικότητά τους. Μην θέλοντας να προδώσει τη φυλετική κληρονομία κανενός κοριτσιού που θα περπατούσε στην πασαρέλα, δεν πείραξαν τις άφρο υφές των μαύρων κοριτσιών ούτε και τα ολόισια μαλλιά των κοριτσιών από την Ασία. Η κάθε μία διατήρησε τα φυσικά χαρακτηριστικά των μαλλιών της και με τη βοήθεια του TRESemmé, η Lacy φρόντισε να τα αναδείξει.

 W7I4964

Η μάχη του να προσπαθείς να είσαι ο εαυτός και να αγωνίζεσαι να διατηρήσεις τα χαρακτηριστικά σου είναι άλλωστε κάτι που γνωρίζει πολύ καλά τόσο η Lacy όσο και ο Jason. Όντας και οι δύο μέλη μειονοτήτων, ξέρουν καλά πόσο σημαντική είναι η φυλετική κληρονομιά για τον κάθε ένα μας και, μαζί με το TRESemmé μάχονται για να διατηρήσουν αυτά τα στοιχεία και να ανοίξουν δρόμο για την κάθε γυναίκα να μπορεί να είναι ο εαυτός της. Αυτός είναι όπως ξέρεις εξάλλου και ο στόχος του TRESemmé! Τι μας συμβουλεύει λοιπόν η Lacy Redway, global stylist του TRESemmé; Να μην φοβόμαστε τα μαλλιά μας και να δουλεύουμε με αυτό που έχουμε. Κυρίως για τα κορίτσια με τα σγουρά ή άφρο μαλλιά Η Lacy προτείνει να πάψουν να κοιτάζουν (και ίσως να ζηλεύουν) τα ίσια μαλλιά της μόδας. Τα δικά τους είναι μοναδικά και πρέπει να λατρέψουν τη διαφορετικότητά τους. Το TRESemmé άλλωστε είναι εδώ για να παρέχει λύσεις σε κάθε πρόβλημα και να γίνει ένα «όπλο» στα χέρια της κάθε γυναίκας που θέλει να ανακαλύψει και να αναδείξει το προσωπικό της στιλ.

tresemme

H ίδια λατρεύει το DAY 2 Curl Boosting Foam για ευνόητους λόγους αλλά και το DAY 2 Nourishing Mist. Και τα δύο είναι ιδανικά για τα άγρια μαλλιά με ξηρότητα και βοηθούν ιδιαίτερα τα σγουρά μαλλιά αναδεικνύοντας το σχήμα της μπούκλας και επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη.  Με το βασικό μήνυμα του show λοιπόν να είναι η επιστροφή  στις ρίζες τόσο της μόδας όσο και τις δικές μας, η Lacy μας παρότρυνε να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας και κατά συνέπεια στα μαλλιά μας.

JasonWu 2467

Να νιώθουμε περήφανες που διαφέρουμε με τον οποιοδήποτε τρόπο και να αναζητήσουμε τα προϊόντα που θα αναδείξουν αυτή μας τη διαφορετικότητα. Να στηριζόμαστε σε προϊόντα και brands ;όπως το TRESemmé που σέβονται τη διαφορετικότητα και έχουν στον πυρήνα τους το female empowerment και να θυμόμαστε πάντα ότι το πιο όμορφο δεν είναι απαραίτητα το πιο δύσκολο αλλά το πιο φυσικό.

lacy redway

Αν με ρωτάς, το «πάντρεμα» της Lacy με τον Jason και των δύο μαζί με το TRESemmé είναι μία απόλυτα ρομαντική αντανάκλαση του κόσμου όπως θα έπρεπε να είναι. Ενός κόσμου όπου όλες είμαστε Τres Queens και περήφανες για τον εαυτό μας και το προσωπικό μας στιλ. Και το καλύτερο; Βήμα-βήμα, το TRESemmé mας φέρνει ολοένα και πιο κοντά σε αυτόν τον τέλειο κόσμο και αυτό είμαστε TRES Happy! 

Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

@TRESemmegreece #IStyleTo #TRESnyfw

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss