Τρία μοντέλα iPhone 14 αναμένεται να αποκτήσουν μεγαλύτερες μπαταρίες από τα αντίστοιχα του 2021

Καμία αξιόπιστη πηγή δεν έχει πει τίποτα για τη χωρητικότητα της μπαταρίας ακόμα. Σήμερα, ο χρήστης ShrimpApplePro έδωσε μια διαρροή που έπεσε στην προσοχή μας σε μια ανάρτηση από έναν Κινέζο tipster που δημοσίευσε χωρητικότητα μπαταρίας για ολόκληρη τη σειρά.

Δεδομένου ότι ο leaker δεν έχει καθιερωμένο ιστορικό, είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη αυτή τη φήμη μπορεί να μην επιβεβαιωθεί τελικά.
Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες, το iPhone 14 των 6,1 ιντσών θα διαθέτει μπαταρία 3.279 mAh, η οποία θα είναι λίγο μεγαλύτερη από την μπαταρία 3.240 mAh του iPhone 13. Το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών αναμένεται να έχει μπαταρία 3.200 mAh, κάτι που θα ήταν καλύτερη από το τίποτα αναβάθμιση σε σχέση με την μπαταρία 3.095 του iPhone 13 Pro.
Το κορυφαίο μοντέλο, το iPhone 14 Pro Max, φημολογείται ότι θα έρθει με μπαταρία 4.323 mAh. Για αναφορά, το iPhone 13 Pro Max έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία 4.352 mAh. Μια πρόχειρη αναφορά έλεγε πρόσφατα ότι το iPhone 14 Pro Max θα αποκτούσε επιπλέον 2 ώρες και 10 λεπτά διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Υποθέτοντας ότι η σημερινή διαρροή είναι πραγματική και έχει μία βάση, αναρωτιόμαστε τι κρύβεται πίσω από την υποτιθέμενη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss