Τρία ΣΚΟΡ και 6 δυνατές ελληνικές ιπποδρομίες τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Ώρα έναρξης ελληνικών ιπποδρομιών στις 17:00

Έξι ελληνικές ιπποδρομίες και δύο κούρσες από την Νότια Αφρική περιλαμβάνει η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, στο Markopoulo Park. Οι δύο κούρσες από την Ν. Αφρική αφορούν την 5η και την 6η ιπποδρομία από το Greyville, με ώρα έναρξης 15:50. Οι ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινούν στις 17:00.
Προσφέρονται δύο ΣΚΟΡ 4 και ένα ΣΚΟΡ 6

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρονται δύο ΣΚΟΡ 4 από την 1η ως την 4η ιπποδρομία και από την 5η ως την 8η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 3η ως την 8η ιπποδρομία.

Δράση και θέαμα στο Markopoulo Park και αυτή τη Δευτέρα

Ξεχωρίζουν τρεις ιπποδρομίες – Παρθενική εμφάνιση για 2 ίππους στην 4η κούρσα

Στην 4η ελληνική ιπποδρομία 7 καθαρόαιμοι θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στη διαδρομή των 1.300 μέτρων. Για δύο από τους συμμετέχοντες αυτή θα είναι και η παρθενική τους εμφάνιση.
Στην 5η ελληνική ιπποδρομία και πολυπληθέστερη του προγράμματος, 9 ίπποι θα διαγωνιστούν στη sprint απόσταση των 1.100 μέτρων. Το πρόγραμμα κλείνει με μια δυνατή αναμέτρηση 8 καθαρόαιμων στην απόσταση των 1.575 μέτρων.
Το επίσημο πρόγραμμα των Ιπποδρομιών

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss