Τριαντάφυλλος σε Αλέξη Παππά: «Πόσο σε αγαπάω εσένα»

Μπορεί στο «Survivor» ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς να κοντραρίζονταν συνέχεια, ωστόσο μετά το πέρας του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως οι σχέσεις τους εξομαλύνθηκαν πλήρως.

Οι δύο τους, όπως φαίνεται, δέθηκαν στενά συναισθηματικά από την κοινή τους αυτή εμπειρία και πλέον έχουν να θυμούνται μόνο τα θετικά από την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τριαντάφυλλος και ο Έλληνας «Βachelor» Αλέξης Παππάς ξανά συναντήθηκαν και θέλησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή και να τη μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και θαυμαστές.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση κοινής τους φωτογραφίας στο Instagram ο τραγουδιστής έγραψε: «Πόσο σε αγαπάω εσένα, τι έχουμε περάσει μαζί Αλέξη Παππά, μια ζωή αδερφάκια με Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελευθερία Ελευθερίου». Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση του Τριαντάφυλλου: «Οι πρώην που έγιναν ΝΥΝ 😇».

Δείτε την ανάρτηση του:

Αλέξης Παππάς: «Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν»

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Αλέξης Παππάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, απλά είναι! #bro #love».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Παππά:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss