Τριγμοί στο Παλάτι: Κινδυνεύει η φήμη του Καρόλου από το The Crown

Στην πέμπτη σεζόν του The Crown στο επίκεντρο της ιστορίας θα είναι ο γάμος και το διαζύγιό του βασιλιά Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς και η σχέση του με την Καμίλα.

Συναγερμός σήμανε στo Παλάτι του Μπάκιγχαμ που κινητοποιήθηκαν για να προστατεύσουν τη φήμη του βασιλιά Κάρολου η οποία κινδυνεύει από την «έκθεση» της προσωπικής του ζωής μέσα από το σήριαλ The Crown του Netflix.
Στην πέμπτη σεζόν του The Crown στο επίκεντρο της ιστορίας θα είναι ο γάμος και το διαζύγιό του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς και η σχέση του με την Καμίλα. Το δημοφιλές σήριαλ θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

Το Σαββατοκύριακο, ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε από το The Crown έδειχνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία υποδύεται η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, και τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον οποίο υποδύεται ο Ντόμινικ Γουέστ, να προετοιμάζονται για τηλεοπτικές συνεντεύξεις για τη σχέση τους.

Buckingham Palace moves to protect King Charles’s reputation from ‘exploitative’ Netflix dramatisation of his bitter marriage and divorce with Princess Diana https://t.co/ilWk4wnda8
— Daily Mail Online (@MailOnline) September 26, 2022

Στο Παλάτι φοβούνται ότι η σειρά θα ξυπνήσει τις μνήμες εκείνης εποχής που οδήγησε τον θεσμό της μοναρχίας στην μεγαλύτερη κρίση του στη σύγχρονη Ιστορία. Επίσης, υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο λαός να «ξαναμισήσει» λόγω της σειράς τον Βασιλιά Κάρολο και την σύζυγό του.

Για να προστατέψουν την φήμη του νυν βασιλικού ζεύγους, οι άνθρωποι του Μπάκιγχαμ σπεύδουν να υπενθυμίζουν στον κόσμο ότι πρόκειται για «μυθοπλασία» και όχι για ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με την Daily Mail.
Μάλιστα, πηγή από το στενό φιλικό περιβάλλον του Κάρολου δήλωσε στην Telegraph ότι το Netflix «δεν θα είχε ενδοιασμούς να καταστρέψει την φήμη των ανθρώπων», χαρακτηρίζοντας την σειρά The Crown ως «προϊόν εκμετάλλευσης» της ζωής της αληθινής βασιλικής οικογένειας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss