Τροχαίο με Πόρσε: Υπήρξε δεύτερο αυτοκίνητο; Τι λέει ο πατέρας

Μια νέα διάσταση στο πρωτοφανές τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε στην εθνική Αθηνών – Λαμίας δίνει ο τραγικός πατέρας που έχασε τη συζυγό του και τον μόλις 2,5 ετών γιο του. Σε δηλώσεις του (Κανάλι Ε) ο Υπάτιος Πατμάνογλου αναφέρεται στην ύπαρξη ενός άλλου αυτοκινήτου, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες.

«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να “πατιόντουσαν” (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε “χρειάζεσαι βοήθεια”… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, τον οδηγό του Audi, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαχρινό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι. Πρόσθεσε ακόμη ότι το Audi είχε βουλγάρικες πινακίδες.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η τροχαία έχει πάρει το υλικό από τις κάμερες τις εθνικής οδού ανά 4-5 χιλιόμετρα και από την αμέσως προηγούμενη κάμερα και από το σημείο της πρόσκρουσης δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα μπροστά από την μοιραία Πόρσε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss