Τρόμος στην Καλιφόρνια: Σεισμός με 2 νεκρούς, τραυματίες και ζημιές

Σεισμός 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έπληξε την Καλιφόρνια προκαλώντας καταστροφές και τραυματισμούς σε αγροτικές περιοχές της πολιτείας

Ισχυρός σεισμός συγκλόνισε μια αγροτική περιοχή στην ακτή της Βόρειας Καλιφόρνια, αφήνοντας πίσω δύο νεκρούς, 11 τραυματίες και 70.000 πολίτες χωρίς ρεύμα, καθώς επρόκειτο να ξεσπάσει καταιγίδα. Ο σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Καλιφόρνια λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα)
Δύο νοσοκομεία έμειναν χωρίς ρεύμα και λειτουργούσαν με γεννήτριες. Ο σεισμός σημειώθηκε κοντά στο Ferndale, μια μικρή κοινότητα περίπου 345 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Σαν Φρανσίσκο και κοντά στην ακτή του Ειρηνικού. Το επίκεντρο βρισκόταν στην ανοικτή θάλασσα σε βάθος περίπου 16 χιλιομέτρων και ακολούθησαν πολλοί μετασεισμοί.

Αν και η περιοχή, μέρος της αραιοκατοικημένης βόρειας ακτής της Καλιφόρνια, είναι επιρρεπής σε σεισμούς, οι κάτοικοι περιέγραψαν το περιστατικό ως ιδιαίτερα τρομακτικό. Ο 40χρονος κάτοικος της περιοχής, Νταν Ντίξον είπε ότι αυτός και η σύζυγός του κοιμόντουσαν όταν τους ξύπνησε και ταρακούνησε τα πάντα, πετώντας στο έδαφος φωτογραφίες από το σπίτι τους.

PHOTO GALLERY

Photo 1/2

Ζημιές και καταστροφές Πηγή: ΑΡ

Photo 2/2

Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ Πηγή: ΑΡ

«Ήταν ίσως ο πιο βίαιος σεισμός που έχουμε νιώσει τα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss