Trust: Η αληθινή και συγκλονιστική ιστορία της Οικογένειας Getty, αποκλειστικά στο κανάλι FOX

Η ιστορία μιας οικογένειας, το έπος μιας δυναστείας και μια ψυχρή ματιά στη διαβρωτική δύναμη του χρήματος, είναι τα συστατικά της νέας σειράς Trust που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 22:45, αποκλειστικά στο FOX, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Danny Boyle (Slumdog Millionaire, 127 Hours).

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το Trust εξερευνά τις πολύπλοκες καταστάσεις στην καρδιά κάθε οικογένειας, πλούσιας ή φτωχής, εισχωρώντας στις δυσκολίες και τους θριάμβους μιας από τις πιο πλούσιες αλλά και δυστυχισμένες οικογένειες της Αμερικής, της οικογένειας Getty.

Η σειρά ξεκινάει το 1973 με την απαγωγή του John Paul Getty III (Harris Dickinson), ενός από τους κληρονόμους της πετρελαϊκής δυναστείας των Getty, από την ιταλική μαφία στη Ρώμη. Οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα πολλών εκατομμυρίων. Εξάλλου, ποια πλούσια οικογένεια δεν θα πλήρωνε για την επιστροφή ενός αγαπημένου ανθρώπου; Ο παππούς του Paul, ο J. Paul Getty Sr. (Donald Sutherland), ένας αινιγματικός μεγιστάνας και ίσως ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, είναι απασχολημένος. Έχει απομονωθεί σε μια έπαυλη στην αγγλική εξοχή, μαζί με ένα χαρέμι από ερωμένες και ένα κατοικίδιο λιοντάρι. Ο πατέρας του Paul, ο J. Paul Getty Jr. (Michael Esper), είναι χαμένος μέσα στη σύγχυση στο Λονδίνο και αρνείται να απαντήσει στο τηλέφωνο. Η μητέρα του Paul, η Gail Getty (Hilary Swank), είναι η μόνη που διαπραγματεύεται με τους απαγωγείς που βρίσκονται σε ολοένα και μεγαλύτερη απόγνωση. Η νέα σειρά αφηγείται τον εφιάλτη του έφηβου εγγονού ενός μεγιστάνα, στα χέρια των απαγωγέων, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί κανένας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του. Τελικά, ποιον πρέπει να εμπιστευτεί ο John Paul Getty III για να γλιτώσει;

Να θυμίσουμε οτι φέτος θα είναι η δεύτερη φορά που θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς πρίν απο τον Danny Boyle, o Ridley Scott μας έδωσε την δική του version των γεγονότων μέσω της ταινίας All the Money in the World με τούς Michelle Williams, Christopher Plummer και Mark Wahlberg.

Η σειρά Trust κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 22:45, αποκλειστικά στο κανάλι FOX. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Δείτε το επίσημο trailer:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss