Τσάβι: ‘Είμαι εξοργισμένος με αυτό που ζήσαμε, ο διαιτητής πρέπει να δώσει εξηγήσεις’

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Τσάβι Ερνάντεθ @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Τσάβι ήταν έξαλλος μετά το ματς με τον διαιτητή, Βίνσιτς, για το πέναλτι που δεν έδωσε στο χέρι του Ντάμφρις στο 90′, τονίζοντας ότι ο διαιτητής πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του.

Ο Τσάβι Ερνάντεθ ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις και ειδικότερα με το πέναλτι που δε δόθηκε για χέρι του Ντάμφρις στο 90′ κάτι που εξέφρασε και στις δηλώσεις του μετά από την ήττα από την Ίντερ στο Μεάτσα με 1-0.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι για εκείνον είναι ξεκάθαρη παράβαση, ενώ ο διαιτητής οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι για τη διαιτησία:Είμαι εξοργισμένος από την κατάσταση στην οποία έπρεπε να ζήσουμε. Είναι αδικία. Είπα ήδη χθες ότι οι διαιτητές πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Θα έπρεπε να μιλήσει ο διαιτητής. Δεν πρέπει να μιλήσω για μια απόφαση που δεν έχω πάρει. Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο το χέρι. Ο διαιτητής πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Αυτός μιλούσε για μια προηγούμενη φάση και εγώ για την τελευταία. Γι’ αυτό το βλέπω πιο άδικο. Ήμασταν καλύτεροι στο τέλος, αλλά δεν ήταν αρκετό“.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss