Τσιτσιπάς: «Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω μια κανονική ζωή»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε τον παρουσιαστή της εκπομπής «Το Πρωινό», Γιώργο Λιάγκα, και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Για τα social media

Αρχικά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για τη σχέση που έχει με τα social media και εξήγησε ότι θέλει να εκφράζεται μέσα από τις πλατφόρμες και να προσφέρει τη δική του άποψη. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είναι κάτι που γουστάρω να προσφέρω κάτι διαφορετικό από το να παίζω μόνο τένις».

Για τους αντιπάλους του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκρινε δε και τους μεγάλους αντιπάλους του. Τον εαυτό του παραδέχεται πως τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, ενώ στην κορυφή κατατάσσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

«Υπήρχαν φορές που ένιωσα ντροπή γι΄αυτά που έκανα»

Τα ξεσπάσματά του στον αγωνιστικό χώρο έχουν σχολιαστεί πολλές φορές και σχετικά με αυτό, ο ίδιος δήλωσε: «Υπήρχαν φορές που ένιωσα ντροπή γι΄αυτά που έκανα και είναι από αυτές τις στιγμές που καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια».

«Ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό»

Εξίσου αρνητική κριτική δέχτηκε για τις δηλώσεις του αναφορικά με τον εμβολιασμό κατά της νόσου Covid-19. Όσον αφορά αυτό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: «Ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό και για να το ξεκαθαρίσω δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού».

«Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις»

«Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις. Θα κάνω το εμβόλιο, σίγουρα φέτος για να έχω μία κανονική ζωή», εξήγησε.

Θα άλλαζε προπονητή κάποια στιγμή;

Για το αν έχει σκοπό κάποια στιγμή να αλλάξει προπονητή απάντησε αρνητικά, λέγοντας: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου».

Για την προσωπική του ζωή

Στην προσωπική του ζωή δηλώνει πως είναι «πολύ καλά», τονίζοντας βέβαια, πως η οικογένεια είναι ένα μακρινό όνειρο για εκείνον, κάτι το οποίο δεν το σκέφτεται «ούτε κατά διάνοια ακόμα».

«Δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Τέλος, συγκρίνοντας την επιτυχία που έχει κάνει μέχρι σήμερα με αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν δίστασε να πει: «Δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Έλληνας τενίστας:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss