Twitter: Απολύσεις μέσω e-mail από τον Μασκ

Ξεκίνησαν οι απολύσεις στο Τwitter μετά την αγορά του από τον Έλον Μασκ

Μέσω ενός e-mail ο Έλον Μασκ ξεκίνησε να απολύει εργαζόμενους, με το οποίο τους ενημερώνει ότι θα βρίσκονται σε περίοδο «μη εργάσιμης ειδοποίησης».
Υπολογίζεται ότι περίπου 3.700 εργαζόμενοι (από τους 7.500 που εργάζονται συνολικά στην εταιρεία) θα χάσουν την δουλειά τους μετά ωστόσο θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις απολαβές τους μέχρι και τον Φεβρουάριο λόγω των αυστηρών νόμων της Καλιφόρνια για το προσωπικό των επιχειρήσεων.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα βρίσκεστε σε μια περίοδο μη εργάσιμης ειδοποίησης και η πρόσβασή σας στα συστήματα του Twitter θα απενεργοποιηθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων το προειδοποιητικό μέιλ που έλαβαν οι εργαζόμενοι.
Ορισμένοι υπάλληλοι ξύπνησαν την Παρασκευή και διαπίστωσαν ότι είχε απενεργοποιηθεί η πρόσβαση τους φορητούς υπολογιστές τους και είχαν κλειδωθεί οι λογαριασμοί τους στο gmail όπως ο Chris Younie «Λοιπόν, αυτό δεν φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στα email. Το Mac δεν θα ενεργοποιηθεί», ανέφερε σε ανάρτησή του.

Well this isn’t looking promising. Can’t log into emails. Mac wont turn on.But so grateful this is happening at 3am. Really appreciate the thoughtfulness on the timing front guys.Meanwhile to everyone else at Twitter, you’re the best ❤️ #OneTeam pic.twitter.com/iWyAPeURcm
— Chris Younie (@ChrisYounie) November 4, 2022

Σύμφωνα με τον Guardian, εργαζόμενος είπε ότι η πλατφόρμα δεν μπορούσε να «λειτουργήσει κανονικά» την Παρασκευή, επειδή τόσα πολλά μέλη του προσωπικού είχαν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους.

Ακολούθησαν περισσότερες αναρτήσεις εργαζομένων που γνωστοποιήσαν ότι έχασαν τη θέση τους στην εταιρεία:

Κλείνουν τα γραφεία του Twitter ενόψει του μεγάλου κύματος απολύσεων
Μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ την προηγούμενη εβδομάδα, το Tw …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss