#TwoToneNails είναι η τάση στα νύχια που μπορείς να υιοθετήσεις από σήμερα

Είναι κομψή και εύκολο να την ακολουθήσεις μόνη σου

Τους τελευταίους μήνες, από την προηγούμενη καραντίνα ακόμα, έχουμε παρατηρήσει ότι γίνεται μία… ανακύκλωση των τάσεων στα νύχια. Πολύ πρόσφατα μιλήσαμε για τα indie nails που δεν είναι παρά τα mismatched nails με άλλο όνομα και σήμερα θα μιλήσουμε για μία ακόμη τάση που επιστρέφει. Είναι τα #TwoToneNails όπως διάβασες και στον τίτλο μας και μας αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι στην πραγματικότητα απλή.

Ο «κανόνας» της είναι αυτός: Διαλέγεις δύο χρώματα και βάζεις την φαντασία σου να δουλέψει. Μπορείς να κάνεις ότι σχέδιο θέλεις αλλά μόνο με αυτά τα δύο χρώματα και βρίσκουμε ότι είναι η τέλεια τάση για να υιοθετήσουμε αυτό τον καιρό. Μπορούμε να κάνουμε δεκάδες DIY nail art, να φτιάξουμε τρελούς συνδυασμούς ή και απίστευτα κομψούς και γενικά να διασκεδάσουμε.

Γι᾽αυτό το daily nailspiration της Δευτέρας αποφασίσαμε να είναι αυτό. Μανικιούρ με δύο χρώματα και δεκάδες σχέδια που θα κάνουν την εβδομάδα να ξεκινήσει με ενδιαφέρον αλλά χωρίς δυσκολίες. Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll για να δεις τα αγαπημένα μας two tone σχέδια στην παρακάτω gallery και –γιατί όχι- να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά απόψε!

Διάβασε ακόμα: 10 #NegativeSpace μανικιούρ για μία super simple Κυριακή

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss