Τζανακόπουλος: Βόμβα για τη Δημοκρατία εκλογές με το Predator ενεργό

Εξοργιστικό ότι ο Μητσοτάκης αποδρά και δεν απαντά στην ερώτηση του κ. Τσίπρα, αναφέρει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος

«Ενημέρωσα πριν από λίγο την Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και το σκάνδαλο της συγκάλυψης αυτής της σκοτεινής υπόθεσης από τη μεριά της Κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ», αναφέρει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος.
Δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά τη συνάντηση με την Επιτροπή PEGA:

Ενημέρωσα πριν από λίγο την Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και το σκάνδαλο της συγκάλυψης αυτής της σκοτεινής υπόθεσης από τη μεριά της Κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ.
Ενημέρωσα για τη συνδυαστική χρήση των επίσημων επισυνδέσεων και του predator από την ΕΥΠ που στην πραγματικότητα μας οδηγεί σε μια εξαιρετικά σκοτεινή περίοδο για την ελληνική δημοκρατία. Το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε εκλογές με το predator ενεργό αποτελεί μια βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας.

Εξ’ αυτού του λόγου και μόνο είναι τουλάχιστον εξοργιστικό το ότι ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να απαντήσει στη σχετική ερώτηση που του έχει καταθέσει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss