Τζέισον Στέιθαμ: Οικογενειακώς για διακοπές στην Ελλάδα – Ποιο νησί επέλεξε;

Ελλάδα ψηφίζει αυτό το καλοκαίρι και ο Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του.

Την Ελλάδα επέλεξαν και φέτος αρκετοί αστέρες του Χόλυγουντ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μεταξύ πολλών διασημοτήτων στη χώρα μας βρέθηκε και ο Τζέισον Στέιθαμ με την οικογένειά του.
Ο σταρ του Χόλιγουντ επισκέφτηκε την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα, την Σχοινούσα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ηθοποιός, η σύζυγός του Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι και ο πεντάχρονος γιος τους Τζακ βρίσκονται στο νησί τα τελευταία δύο 24ωρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκείνος και η οικογένειά του εθεάθησαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, που ο Τζέισον Στέιθαμ επισκέπτεται τη χώρα μας. Ο ηθοποιός βρέθηκε ξανά στη χώρα μας πέρυσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Αναλώσιμοι», που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον για για τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν επιλέξει την Ελλάδα η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Κλόντια Σίφερ, η Νικόλ Κίντμαν, η Κιάρα Φεράνι και η Ντέμι Μουρ.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss