Τζένη Μελιτά: Το νέο επαγγελματικό βήμα της που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε!

Η Τζένη Μελιτά μπορεί να σπούδασε νομική, ωστόσο την κέρδισε η δημοσιογραφία και έτσι τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με σπουδαία πρόσωπα του χώρου και έχει δουλέψει στον τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Μπορεί φέτος να μην την βλέπουμε κάπου τηλεοπτικά, όμως η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση και είναι έτοιμη να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της πραγματικότητα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός τους τελευταίους μήνες ασχολείται με το χορό κάνοντας εντατικά μαθήματα, γεγονός που μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. To βράδυ της Τετάρτης, η ίδια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι έβαλε στόχο να βγάλει να δώσει εξετάσεις για επαγγελματικό δίπλωμα χορού και δεν σταματά να προπονείται σκληρά για να τα καταφέρει. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια ασχολούνταν σε μικρή ηλικία με το χορό, συνεπώς η αγάπη της γι’ αυτό που κάνει είναι μεγάλη!

«Που πάω στα γεράματα να δώσω εξετάσεις για επαγγελματικό δίπλωμα χορού;! Anyway, τώρα το πήρα απόφαση και θέλω να το παλέψω. Work, work, work. Dance, dance, dance. Θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να δουλεύουμε σκληρά και να μην παρατάμε τα όνειρα μας. Ευχαριστώ πάνω απ’ όλα τη δασκάλα μου που είναι πολλά παραπάνω από δασκάλα, τη σχολή μου που με αντέχει 2-3 ώρες την ημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Τζένη Μελιτά είναι έτοιμη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Πηγή
Author: Άννα Καντζηλιέρη (@kantz_ann)

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss