Τζένιφερ Άνιστον: «Έκοψε» την παρέα με ανεμβολίαστους

Η δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον, έχει δείξει από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19), την πρόθεση της να στηρίξει την Πολιτεία, το σύστημα υγείας και όσα προτάσσει η τρέχουσα κατάσταση (π.χ. εμβολιαστικό πρόγραμμα), προκειμένου να καταφέρουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα της προ Covid-εποχής.

Επίσης, η Τζένιφερ Άνιστον συχνά πυκνά, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέπει τον κόσμο να εμπιστευτεί την επιστήμη και να εμβολιαστεί το συντομότερο δυνατόν.

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως την περασμένη χρονιά, κατά την διάρκεια του πρώτου κύματος του κορονοϊού, η ίδια είχε μπει στην πρώτη γραμμή προωθώντας τη χρήση μάσκας, την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων και άλλα συναφή μέτρα κατά του ιού (αυτό)προστασίας.

«Είναι πραγματικά ντροπή»

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη της σε αμερικανικό περιοδικό, η διάσημη ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως θεωρεί «ντροπή» να αρνείται κανείς να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά, που έχουμε περάσει».

Επιπλέον, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως το τελευταίο διάστημα έχει διακόψει τις σχέσεις της με άτομα τα οποία δεν έχουν εμβολιαστεί. Ειδικότερα, εξήγησε: «Μόλις έχασα ανθρώπους, που είχα κοντά μου σε καθημερινή βάση, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και αυτό είναι πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι και ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι, εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα».

Ανέφερε, επίσης, πως «παρότι είναι λογικό ο καθένας να έχει την άποψή του ή το δικαίωμα της επιλογής», της είναι αδύνατον να δεχτεί τον φόβο όσων δεν εμβολιάζονται, καθώς, όπως σημείωσε η ίδια η ηθοποιός, συνήθως (ενν. ο φόβος αυτός) προέρχεται από την προπαγάνδα και τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν και «βομβαρδίζουν» τον κόσμο.

//www.instagram.com/embed.js

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss