Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Νέα τρυφερά στιγμιότυπα απο τον γάμο της χρονιάς

Νέες φωτογραφίες και ρομαντικές λεπτομέρειες από τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ έδωσε στη δημοσιότητα η Τζένιφερ Λόπεζ 

Η Τζένιφερ Λόπεζ άφησε τους θαυμαστές της να ρίξουν μία ματιά στο λαμπερό δεύτερο γάμο της με τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, στο ενημερωτικό δελτίο της «On The JLo», αποφασίζοντας να μοιραστεί τρυφερά στιγμιότυπα και ρομαντικές στιγμές.
Η 53χρονη σταρ της ποπ περπάτησε στο διάδρομο υπό τους ήχους του τραγουδιού «True Companion» του Marc Cohn, το οποίο εκείνη και ο Άφλεκ νόμιζαν ότι ήταν το «τέλειο τραγούδι αγάπης» όταν αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά πριν από περισσότερα από 20 χρόνια. «Αν και ο Μπεν δεν το ήξερε, ζήτησα από τον Μάρκ να του κάνει έκπληξη τραγουδώντας το στο γάμο μας και ήταν υπέροχος και γενναιόδωρος που ήρθε», είπε η Λόπεζ.

PHOTO GALLERY

Photo 1/8

Tρυφερές στιγμές απο το γάμο

Photo 2/8

Το ζευγάρι ξανά μαζί 20 χρόνια μετά

Photo 3/8

Χαμόγελα ευτυχίας την ημέρα του γάμου

Photo 4/8

Η JLO με εντυπωσιακή δημιουργία

Photo 5/8

Σκηνές χαλάρωσης πριν απο το γάμο

Photo 6/8

Το υπέροχο κτήμα του ‘Άφλεκ στη Τζόρτζια

Photo 7/8

Συγκίνηση λίγο μετά την τελετή

Photo 8/8

Ο νεόνυμφοι Μπεν Αφλεκ και  Τζένιφερ Λόπεζ

Η τραγουδίστρια του «Waiting for Tonight» μοιράστηκε επίσης ότι τα παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους περπάτησαν στο διάδρομο με το τραγούδι «The Things We’ve Handed Down». «Τα είκοσι χρόνια μεταξύ αυτών των ονείρων της νεότητας και του ενήλικου κόσμου της αγάπης και της οικογένειας που αγκαλιάσαμε εκείνη την ημέρα, έφεραν σε αυτόν τον γάμο περισσότερα από όσα θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς από εμάς», είπε η Λόπεζ για την αγαπημένη στιγμή.

«Δεν παντρευόμασταν μόνο ο ένας τον άλλον. Παντρεύαμε αυτά τα παιδιά σε μια νέα οικογένεια. Ήταν οι μόνοι άνθρωποι που ζητήσαμε να μας υποστηρίξουν στο πάρτι του γάμου μας. Προς μεγάλη μας τιμή και χαρά, το έκαναν όλα». Ωστόσο, δεν κύλησε όλο το Σαββατοκύριακο χωρίς προβλήματα. Η Λόπεζ μοιράστηκε ότι «όλοι μας» κολλήσαμε ένα στομαχικό μικρόβιο, τις ημέρες πριν από τον γάμο.

Ωστόσο, σκέφτηκε: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα καμία αμφιβολία. Όλη την εβδομάδα ένιωθα την ήρεμη και εύκολη βεβαιότητα ότι βρισκόμασταν στα χέρια του Θεού…» Οι τριήμεροι εορτασμοί για τον γάμο έγιναν στο κτήμα του Άφλεκ στην αγροτική Τζόρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss