Τζόνι Ντεπ: Μεταμορφώθηκε σε Τζακ Σπάροου για πολύ σημαντικό σκοπό

Τζόνι Ντεπ: Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φόρεσε ξανά την στολή του Τζακ Σπάροου για έναν πολύ καλό σκοπό

Μπορεί να μην γνωρίζουμε εάν θα ξαναδούμε τον Τζόνι Ντεπ να ενσαρκώνει τον Τζακ Σπάροου στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο ο σταρ του Χόλιγουντ μεταμορφώθηκε σε πειρατή για πολύ καλό σκοπό.
Όπως είναι γνωστό, όταν κυκλοφόρησαν οι καταγγελίες της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ για ενδοοικογενειακή βία, σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοπόιηση η Disney διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του και με αυτόν τον τρόπο φυσικά ακύρωσε κάθε πιθανότητα επανεμφάνισή τους σε ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Βέβαια όταν αποδείχθηκε η αθωότητά του η εταιρεία του ξανά ζήτησε συνεργασία, εκείνος ωστόσο αρνήθηκε, καθώς δήλωσε θιγμένος από την αρχική στάση του στούντιο.
Παρόλαυτα φαίνεται ότι ο 59χρονος ηθοποιός δεν έχει αποχωριστεί τη στολή του πειρατή, καθώς την φόρεσε για άλλη μία φορά και για αρκετά σημαντικό λόγο.

Ο Κάπτεν Κόρι, ένα αγόρι μόλις 10 ετών πάσχει από το σοβαρό σύνδρομο υποπλαστικής αριστερής κοιλίας, με την κατάστασή του να μην είναι θεραπεύσιμη.

Το παιδί είχε μία ευχή, να φτάσει τους 100.000 συνδρομητές στο κανάλι του του «Kraken the Box» στο Youtube και ο Τζόνι Ντεπ, γνωστός για την ευαισθησία του σε τέτοια θέματα, τον βοήθησε να πετύχει τον στόχο του, καθώς μεταμφιέστηκε στον αγαπημένο ήρωα του Κόρι και του έστειλε βίντεο, ενώ είχαν και τηλεφωνική επικοινωνία, με το αγόρι να είναι κατενθουσιασμένο.

Johnny Depp reprised his role as Captain Jack Sparrow to help Captain Kori fulfill his dying wish of gaining 100,000 subscribers on YouTube…Today Kori’s wish came true!Johnny Depp is a legend once again helping children who are terminally ill! #JohnnyDeppIsALegend pic.twitter.com/EkOHMoKoGj
— Jen ?‍☠️ ⚔ ?‍☠️ (@No_Reason_Jenz) December 13, 2022

Να σημειώσουμε ότι πλέον το κανάλι του 10χρονου μετρά τουλάχιστον 179.000 εγγεγραμμένους χρήστες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss