Τζόνι Ντεπ: Το μήνυμα στη νεκρή μητέρα του

Μια συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία έκανε ο Johnny Depp, ευχαριστώντας σε όσους του στάθηκαν σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, τόσο λόγω του διαζυγίου από την Amber Heard και των καταγγελιών της για βία, όσο και λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Λίγες ημέρες αφότου εκδόθηκε και επίσημα το διαζύγιό του, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των People’s Choice Awards, για να παραλάβει το βραβείο «αγαπημένο είδωλο σε ταινία».

«Ήρθα εδώ για έναν και μόνο έναν λόγο. Ήρθα εδώ για εσάς, τον κόσμο, που σε οποιαδήποτε κακή ή καλή στιγμή σταθήκατε δίπλα μου και με εμπιστευθήκατε. Σας ευχαριστώ. Με καλέσατε με μεγάλη ευγένεια εδώ απόψε για ακόμα μια φορά. Το εκτιμώ. Δεν έχετε ιδέα πόσο πολύ το εκτιμώ, έχω επηρεαστεί βαθύτατα από την ευγένεια σας και την αναγνώριση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένεια μου. Γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα να στέκομαι μπροστά σας και να σας λέω ευχαριστώ και ότι πραγματικά νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω. Διότι με μεγάλη ειλικρίνεια, όλοι ξέρουμε ότι κανείς μας, και ιδιαίτερα εγώ, δεν θα στεκόμασταν εδώ αν δεν ήσασταν όλοι εσείς».

Στρέφοντας το βλέμμα του στον ουρανό και βουρκωμένος, ο ηθοποιός είπε «κάνε χαμό Betty Sue», αναφερόμενος στη μητέρα του, που «έφυγε» τον περασμένο Μάιο, στα 81 της χρόνια, τρεις ημέρες πριν η Amber υποβάλει την αίτηση διαζυγίου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=B_jR8r6lUuM

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss