Τζόνι Ντεπ: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη στη δίκη με την Χερντ – «Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ»

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη νίκη στην πολύκροτη δίκη του με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ.

Η απόφαση των ενόρκων χαρακτηρίζουν «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς» της ηθοποιού. Μετά τη «δικαίωσή του», ο Τζόνι Ντεπ μέσω της ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, υπογράμμισε πως νιώθει ανακούφιση, που η αλήθεια βγήκε στο φως.

«Από την αρχή, στόχος της προσαγωγής αυτής της υπόθεσης ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από την έκβαση»

«Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου, αλλά και οι ζωές των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν άλλαξαν για πάντα. Όλα εν ριπή οφθαλμού. Ψεύτικες, πολύ σοβαρές και εγκληματικές καταγγελίες μου επιβλήθηκαν μέσω των μέσων ενημέρωσης, τα οποία προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ μίσους περιεχομένου, αν και δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Είχε ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δύο φορές μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο και είχε σεισμικό αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου. Και έξι χρόνια αργότερα, η κριτική επιτροπή μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι πραγματικά ταπεινωμένος. Η απόφασή μου να συνεχίσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και το αναπόφευκτο, παγκόσμιο θέαμα στη ζωή μου, πάρθηκε μόνο μετά από αρκετή σκέψη. Από την αρχή, στόχος της προσαγωγής αυτής της υπόθεσης ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από την έκβαση».

«Τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο επιτέλους ξεκίνησε»

«Το να λέω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που παρέμειναν σταθεροί στην υποστήριξή τους. Νιώθω γαλήνη, γνωρίζοντας ότι επιτέλους το κατάφερα. Είμαι, και έχω συγκλονιστεί από την έκχυση αγάπης και την κολοσσιαία υποστήριξη και καλοσύνη από όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι η προσπάθειά μου να ειπωθεί η αλήθεια θα έχει βοηθήσει άλλους, άνδρες ή γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην κατάστασή μου, και ότι όσοι τους υποστηρίζουν δεν τα παρατάνε ποτέ», έγραψε επίσης ο Τζόνι Ντεπ.

Επίσης, στην ανάρτηση του ανέφερε: «Ελπίζω επίσης ότι η θέση θα επιστρέψει τώρα στην αθώα έως ότου αποδειχθεί η ενοχή, τόσο στα δικαστήρια όσο και στα μέσα ενημέρωσης. Θέλω να αναγνωρίσω το ευγενές έργο του δικαστή, των ενόρκων, του προσωπικού του δικαστηρίου και των Σερίφηδων που θυσίασαν τον χρόνο τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, καθώς και στην επιμελή και ακλόνητη νομική μου ομάδα που έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας με να μοιραστώ η αλήθεια. Τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο επιτέλους ξεκίνησε. Veritas numquam perit. Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του ηθοποιού:

Άμπερ Χερντ: Απογοητευμένη με την απόφαση του δικαστηρίου – «Έχασα το δικαίωμα να μιλάω ελεύθερα»

Tην ίδια ώρα που ο Τζόνι Ντεπ νιώθει δικαιωμένος η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ νιώθει απογοητευμένη με την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του ηθοποιού.

Στο πρώτο της μήνυμα, η Άμπερ Χερντ έκανε λόγο για «οπισθοδρομική» απόφαση ενώ τόνισε πως είναι λυπημένη επειδή, όπως έγραψε, έχασε το δικαίωμα που πίστευε ότι είχε ως Αμερικανίδα, να μιλάει ελεύθερα και ανοιχτά.

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια»

Μετά την ήττα της λοιπόν, η Άμπερ Χερντ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ανέφερε: «Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου».

Και πρόσθεσε: «Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη».

«Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση»

Στην συνέχεια της ανάρτησής της, η ηθοποιός τόνισε: «Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Δείτε την ανάρτηση της Άμπερ Χερντ:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.