Τζόρτζια Μελόνι: «Η Ιταλία μας διάλεξε και εμείς δεν θα την εξαπατήσουμε»

Ο νικητήριος συνασπισμός της Ιταλίας έχει υπογράψει συμφωνία διακυβέρνησης, ενώ η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας δίνει υποσχέσεις στους πολίτες.

Ουκρανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, μετανάστευση και κλιματική αλλαγή. Ο νικητήριος συνασπισμός της Ιταλίας έχει υπογράψει συμφωνία διακυβέρνησης, ενώ η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας υπόσχεται να μην εξαπατήσει τους πολίτες.
Η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι πριν από λίγο υπογράμμισε σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Η Ιταλία μας διάλεξε και εμείς δεν θα την εξαπατήσουμε. Αν κληθούμε να κυβερνήσουμε, θα το κάνουμε για όλους τους Ιταλούς, με στόχο να ενώσουμε αυτό τον λαό και να δώσουμε έμφαση σε όσα τον ενώνουν και όχι σε όσα τον διχάζουν. Θα δουλέψουμε με στόχο οι Ιταλοί να γίνουν και πάλι υπερήφανοι που είναι Ιταλοί.»
Τι έχει να αντιμετωπίσει το εθνικιστικό κόμμα

Εξωτερική πολιτική

Ο συνασπισμός δηλώνει ότι θέλει «να σεβαστεί τις ανειλημμένες δεσμεύσεις» της Ρώμης απέναντι στο ΝΑΤΟ και υπενθυμίζει την υποστήριξη της Ιταλίας προς την Ουκρανία απέναντι στην εισβολή της Ρωσίας.
Ιστορικά, η πολιτική οικογένεια της Μελόνι έχει οικοδομηθεί επί του αντικομμουνισμού και υπερασπίζεται με θέρμη την Ατλαντική Συμμαχία στην υπόθεση της Ουκρανίας.
Ομως, ο Ματέο Σαλβίνι, το μέλλον του οποίου στην ηγεσία της Λέγκας είναι επισφαλές μετά την κατάρρευσή της στις κάλπες, δήλωσε ότι είναι αντίθετος στις κυρώσεις κατά της Μόσχας. Αλλωστε, δεν έχει κρύψει και κατά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss