Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση με Σαλβίνι και προειδοποίηση στον Τύπο να μην ασχολείται με την κόρη της

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο συνάντηση της προέδρου των Αδελφών της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι με του γραμματέα της Λέγκα και συμμάχου της, Ματέο Σαλβίνι.

Σε κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν τα δύο κόμματα, υπογραμμίζεται:
«Οι δύο ηγέτες εξέφρασαν ικανοποίηση για την εμπιστοσύνη που οι Ιταλοί έδειξαν στην συμμαχία τους και αναφέρθηκαν εκ νέου στο μεγάλο αίσθημα ευθύνης που δημιουργει το αποτέλεσμα αυτό. Η Μελόνι και ο Σαλβίνι συζήτησαν τις κύριες προτεραιότητες και ανάγκες που θα τεθούν στην ημερήσια διάταξη της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου, και υπό το φως της πολυσύνθετης κατάστασης που διέρχεται η χώρα».

Η Τζόρτζια Μελόνι και ο σύζυγός της προειδοποιούν: «Μην δημοσιεύσετε φωτογραφίες της κόρης μας»
Με γραπτή προειδοποίηση, δικηγορικό γραφείο της Ρώμης που εκπροσωπεί την πρόεδρο των Αδελφών της Ιταλίας Τζόρτζια Μέλόνι και τον σύζυγό της, Αντρέα Τζαμπρούνο, ζητά από το σύνολο του Τύπου (έντυπο, τηλεοπτικό και ηλεκτρονικό) να μην δημοσιεύει φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της Ιταλίδας πολιτικού.

Παράλληλα, προειδοποιούνται τα μέσα ενημέρωσης «να μην παρακολουθούν, περικυκλώνουν ή προκαλούν τρόμο στο ανήλικο, εξαιτίας της παρουσίας ατόμων που έχουν κάποια σχέση με την μικρή και να μην δημοσιοποιούν χώρους και διευθύνσεις όπου βρίσκεται το ανήλικο, όπως ήδη συνέβη, κατά παράβαση του νόμου, τις τελευταίες ώρες».

Η Τζόρτζια Μελόνι, την επομένη των εκλογών ανήρτησε «συγχαρητήριο χειρόγραφο μήνυμα» της κόρης της στο Twitter, ενώ ο σύζυγός της, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι φροντίζει ο ίδιος να συνοδεύει στο σχολείο την κόρη τους, κατά τις πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss