Τζώρτζης Μονογυιός: Γιατί πήρε φωτιά η Ferrari;

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα με τη Ferrari, όπου έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Μάλιστα, πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη βουλευτή της ΝΔ, για να της εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του αδερφού της.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο πήρε φωτιά του άτυχου 43χρονου, ο μηχανολόγος-μηχανικός, Κώστας Λακαφώσης, μίλησε στο Mega, αναφερόμενος στο τι μπορεί να προκάλεσε τη σύγκρουση, αναλύοντας μάλιστα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η Ferrari.

Συγκεκριμένα, ο μηχανολόγος σημείωσε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει προγράμματα οδήγησης τα οποία μπορούν να είναι επικίνδυνα, καθώς απενεργοποιούνται όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που πήρε φωτιά η Ferrari.

Σύμφωνα με τον Κώστα Λακαφώση, η φωτιά πιθανότατα προκλήθηκε επειδή το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου είναι χωρισμένο σε τρία κομμάτια στο μπροστινό μέρος του αμαξιού και συγκεκριμένα δεξιά, αριστερά και πίσω από τον οδηγό.

Ο μηχανικός ανέφερε επίσης ότι το δυστύχημα του Madclip δεν είναι ίδιο με αυτό του Τζώρτζη Μονογυιού, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία ο πρώτος είχε αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα από τον δεύτερο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss