Τζώρτζης Μονογυιός – Πρώην σύντροφος: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα για το δυστύχημα με τη Ferrari»

Η πρώην σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού μίλησε για τον 43χρονο πατέρα του παιδιού της, μετά τον τραγικό θάνατό του το βράδυ της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.

«Δεν έχω πει κάτι στο παιδί μου»

Συγκεκριμένα, μίλησε στο protothema.gr λέγοντας: «Δεν έχω πει κάτι στο παιδί μου. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Είμαι σε επαφή με την παιδοψυχολόγο προκειμένου να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Ο Γιώργος ήταν εξαίρετος πατέρας και το παιδί μου πάντα θα θυμάται τον πατέρα της. Θα τον έχει πολύ ψηλά».

«Ήταν τραγικός ο θάνατός του»

Με σπασμένη φωνή και με τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα της, η Μιράντα Αθανασίου, συνέχισε περιγράφοντας την τελευταία φορά που είδε τον πρώην σύντροφό της, το πώς έμαθε για το τροχαίο αλλά και την αγάπη του Τζώρτζη Μονογυιού για τα σπορ αυτοκίνητα.

Η Μιράντα Αθανασίου ανέφερε: «Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Με πήραν κοινοί μας φίλοι και με ενημέρωσαν. Ήμουν στην φάση να κοιμίσω τα παιδιά μου και έπαθα σοκ. Δεν ήξερα αν είναι αλήθεια. Δεν έχω κοιμηθεί ούτε μια ώρα. Ήταν τραγικός ο θάνατός του».

«Όσο ήμασταν μαζί, δεν έτρεχε γιατί είχαμε το παιδί, όμως ο Τζώρτζης είχε λατρεία, πάθος με τα σπορ αυτοκίνητα»

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην αγάπη του πρώην συντρόφου της με τον οποίο χώρισε το 2018, για τα ακριβά αυτοκίνητα. Όμως, όπως είπε η ίδια, όσο επέβαινε εκείνη και το παιδί της ο 43χρονος οδηγούσε φυσιολογικά, χωρίς να αναπτύσσει υψηλές ταχύτητες.

«Όσο ήμασταν μαζί, δεν έτρεχε γιατί είχαμε το παιδί, όμως ο Τζώρτζης είχε λατρεία, πάθος με τα σπορ αυτοκίνητα. Όταν ήταν μόνος του δεν ξέρω τι έκανε. Όμως όταν είχε κόσμο μέσα δεν έκανε επικίνδυνα πράγματα», είπε η ίδια στο protothema.gr.

«Όπως ένας άνθρωπος αγαπάει να διαβάζει βιβλία, του Γιώργου του άρεσε να ασχολείται με τα αμάξια»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Του άρεσε να αλλάζει τα αμάξια του αρκετά συχνά. Ήταν η αγάπη του και του άρεσε να ασχολείται. Όπως ένας άνθρωπος αγαπάει να διαβάζει βιβλία, του Γιώργου του άρεσε να ασχολείται με τα αμάξια. Από όσο γνωρίζω τα αγόραζε καινούργια».

«Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός πατέρας»

Για την τελευταία τους συνάντηση της με τον Τζώρτζη Μονογυιό το απόγευμα της Τετάρτης, όταν πήρε από το σχολείο το 3.5 ετών κοριτσάκι της για να περάσουν λίγες ώρες μαζί, η Μιράντα Αθανασίου είπε:  «Είχαμε πολύ καλές επαφές λόγω παιδιού. Ερχόταν και έπαιρνε τη μικρή. Την Τετάρτη, τον είδα τελευταία φορά. Την πήρε από το σχολείο και μου την έφερε το απόγευμα. Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός πατέρας».

«Το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μάνα που υποφέρει, γιατί η μητέρα του βιώνει όλο αυτό τον πόνο»

Και πρόσθεσε: «Αγαπούσε πολύ την κόρη που έχουμε αποκτήσει μαζί όσο και το μωράκι που απέκτησε με τη νέα σύζυγό του και είναι περίπου 1.5 ετών. Το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μάνα που υποφέρει, γιατί η μητέρα του βιώνει όλο αυτό τον πόνο».

«Η μικρή δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί»

Επίσης, σημείωσε: «Σε ό,τι αφορά τη δική μου την πλευρά το παιδί μου πάντα θα θυμάται τον πατέρα της. Θα τον έχει πολύ ψηλά. Η μικρή δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Σε συνεννόηση με την παιδοψυχολόγο θα διαχειριστούμε την κατάσταση».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss