Η UBER προκαλεί τη διαμαρτυρία οδηγών ταξί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην Πειραιώς, πραγματοποίησαν οδηγοί ταξί, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής. Αφορμή για την κινητοποίηση ήταν η τοποθέτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, σε τηλεοπτική εκπομπή για απελευθέρωση στην αγορά των μεταφορών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυρανάκης ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθερος Σκοπευτής» ότι «τι μπορούν να κάνουν νέα παιδιά που είναι άνεργα, να δουλέψουν και να βγάλουν λίγα χρήματα παραπάνω; Να πάρουν το ΙΧ τους και να το κάνουν UBER. Δεν μπορούν να το κάνουν σήμερα γιατί δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο. Με πολύ απλό τρόπο, μία κυβέρνηση, χωρίς να χρειαστεί τρόικα, χωρίς να χρειαστεί μνημόνια, μπορεί να φτιάξει ένα νομοθετικό πλαίσιο όπου να λέει ότι: κάθε πολίτης που θέλει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε αυτό τον τομέα μπορεί με μία απλή άδεια η οποία δεν κοστίζει τίποτα να κάνει αυτή την δουλειά».

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος δήλωσε στον Παραπολιτικά 90,1:» Η εμμονή των στελεχών της ΝΔ προς τους οδηγούς ταξί να πάνε τα οχήματα τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή UBER δημιουργεί ερωτήματα. Στη ΝΔ είναι αφελείς ή τα άρπαξαν».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss