Unboxing video του OnePlus Nord 2T πριν από την κυκλοφορία

Το κανάλι YouTube Sahil Karoul κατάφερε να βρει το ακυκλοφόρητο OnePlus Nord 2T και δημοσίευσε μια πρακτική ανασκόπηση με δείγματα κάμερας, σημεία αναφοράς και δοκιμές gaming για να μας δείξει τι μπορεί να κάνει το νεότερο τηλέφωνο Nord.

Η συσκευή στο βίντεο είναι το μοντέλο 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου στο χρώμα Shadow. Τα περιεχόμενα του κουτιού περιλαμβάνουν μια διάφανη πλαστική θήκη, φορτιστή SuperVOOC 80W και ένα κόκκινο καλώδιο USB-C.
Το OnePlus Nord 2T διαθέτει οθόνη FHD+ AMOLED 6,43 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και κάμερα selfie 32 MP. Υπάρχει μια κύρια κάμερα 50MP γύρω από το πίσω μέρος, δίπλα σε ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο 8MP και έναν μονόχρωμο αισθητήρα 2MP. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 1300 και τρέχει με το OxygenOS 12 που βασίζεται στο Android 12. Υπάρχει μια μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 80 W.

Το Nord 2T διαχειρίζεται ένα αξιοσέβαστο σκορ με 622.964 πόντους στο AnTuTu και 719 βαθμούς στην δοκιμή μονού πυρήνα και βαθμολογία 2.760 στην δοκιμή πολλαπλών πυρήνων στο Geekbench. Η συσκευή μπορεί να χειριστεί αρκετά καλά το PUBG Mobile και υποστηρίζει επίσης αναπαραγωγή περιεχομένου HD …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss