Βαλάντης: Βάλλει κατά της παραγωγής του «Survivor» και υπόσχεται πως δεν θα τους αφήσει έτσι

Έξαλλος με την παραγωγή του «Survivor» είναι ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης κι αυτό δεν κρύβεται σε καμία δήλωσή του πλέον.

Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» του Open και έβαλλε κατά του «Survivor» για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ υποσχέθηκε πως δεν θα τους αφήσει έτσι.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, μετάνιωσα. Μετάνιωσα»

Αρχικά, ο Βαλάντης ανέφερε: «Αν μπορούσα θα άλλαζα το μοντάζ στο “Survivor”. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, μετάνιωσα. Μετάνιωσα. Ήταν ένα παιχνίδι που λίγο το έβλεπα, μου άρεσε και από πλευράς αγωνισμάτων που πήγα απροετοίμαστος γιατί δεν περίμενα ότι θα μου έκαναν πρόταση».

«Γι’ αυτό είμαι και εκνευρισμένος μαζί τους, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ θυμωμένος»

Και πρόσθεσε: «Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, ένας δυναμικός χαρακτήρας, υποστηρίζω το δίκαιο, είμαι χαρακτήρας που δίνομαι στους άλλους και δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα από τον καλό μου χαρακτήρα. Γι’ αυτό είμαι και εκνευρισμένος μαζί τους, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ θυμωμένος».

«Έχουμε συμβόλαιο με την παραγωγή που μας δεσμεύει, εμένα δεν με δεσμεύει τίποτα βέβαια, δεν καταλαβαίνω τίποτα»

Στη συνέχεια ο Βαλάντης είπε: «Αυτοί που πραγματικά με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου και μέσα από αυτό έκανα ακόμα περισσότερους φίλους» πρόσθεσε: «Έχουμε συμβόλαιο με την παραγωγή που μας δεσμεύει, εμένα δεν με δεσμεύει τίποτα βέβαια, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν θα φτάσει η ώρα θα τα πούμε πραγματικά».

«Αυτό που έχω τραβήξει εκεί ένα μήνα θα το μάθετε»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Αυτό που έχω τραβήξει εκεί ένα μήνα θα το μάθετε. Και το λέω κοιτώντας, θα το μάθετε κύριοι εσείς που κάνατε όλη αυτή την παραγωγή και βγάλατε αυτό που βγάλατε, δεν θα σας αφήσω έτσι».

«Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασα δεν πληρώνεται με τίποτα»

«Δεν έχω παράπονο από την παραγωγή, έχω θυμό απέναντί τους, ντροπή τους. Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασα δεν πληρώνεται με τίποτα» συμπλήρωσε ο Βαλάντης και παραδέχθηκε πως μετά την αποχώρηση του από το «Survivor» δεν παρακολουθεί το ριάλιτι γιατί πλέον του είναι αδιάφορο.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.