Βαλμπουενά: «Περήφανος για τα 700 ματς, ν’ αποδείξουμε ότι είμαστε ζωντανοί»

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά μίλησε για το προσωπικό ρεκόρ, την επιστροφή Μίτσελ και τη μάχη με την Καραμπάχ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καραμπάχ.

Ο σπουδαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αύριο αν παίξει θα συμπληρώσει τα 700 ματς, μίλησε για το ρεκόρ, την επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι με την Καραμπάχ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλμπουενά:

Για το γεγονός ότι αύριο αν αγωνιστεί θα συμπληρώσει τα 700 ματς στην καριέρα του: «Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένος που έχω παίξει σε τόσα πολλά παιχνίδια. Είναι ένα πραγματικά μεγάλο νούμερo. Είτε παίξω, είτε δεν παίξω στο αυριανό παιχνίδι, θέλω να νικήσουμε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Το θέλουμε πολύ. Ο αριθμός των παιχνιδιών που συμπληρώνω με κάνει πολύ περήφανο».

Για την επιστροφή του Μίτσελ: «Πραγματικά, δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Έχουμε αλλάξει ήδη δύο προπονητές. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα και δεν έχουμε ξεκινήσει καλά στο Europa League. Την Κυριακή έγινε μια καινούργια αρχή. Έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο. Ξέρει τι σημαίνει αυτός ο πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχει εμπειρία και πολλές ιδέες, τις οποίες προσπαθεί να μας μεταφέρει. Έχει όλη την όρεξη να μας βοηθήσει και να μας μάθει πράγματα. Όλα όμως εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές. Να δείξουμε ότι αυτός ο σύλλογος έχει τεράστια ιστορία και του αξίζει να παλεύουμε γι’ αυτόν. Ξεκινήσαμε με νίκη στο πρώτο παιχνίδι του νέου μας προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό να τα δώσουμε όλα αύριο και ακούγοντας και τις οδηγίες του νέου μας προπονητή να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι άλλαξε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερο πρόσωπο: «Πραγματικά, έγινε μια καλή αρχή. Μετά το παιχνίδι με τον Αρη, στο οποίο χάσαμε, ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να αλλάξουν πράγματα. Μπήκαμε στο ματς με τον Ατρόμητο αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να κάνουμε μια καινούρια αρχή και στην Ευρώπη. Να τα δώσουμε όλα για να αλλάξει η εικόνα μας. Εχει γίνει μια καλή αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ, είμαστε ζωντανοί και θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss