Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημά που είχε στην Επίδαυρο, στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τι συνέβη στην Επίδαυρο;

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα τον Αύγουστο σε παράσταση που πήγε να παρακολουθήσει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, καθώς ενώ χειροκροτούσε τους συναδέλφους της στο τέλος της παράστασης, γλίστρησε, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο μετατάρσιο μέρος του ποδιού της.

«Το πόδι μου πάει καλύτερα»

Η ίδια μιλώντας για πρώτη φορά μετά το ατύχημα της είπε: «Το πόδι μου πάει καλύτερα. Άλλοι είναι στα καροτσάκια και έχουν απίστευτη αισιοδοξία. Όλα πήγαν καλά, έκανα δύο χειρουργεία δεν μπορώ να κλαίγομαι για ένα μικρό ατύχημα».

«Πολλές φορές βγάζουμε κακία, γιατί περνάμε δύσκολα»

Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια και την κριτική που δέχτηκε δήλωσε: «Πολλές φορές βγάζουμε κακία, γιατί περνάμε δύσκολα. Τους κατανοώ και τους συγχωρώ όλους όσους μου έκαναν κακοπροαίρετα σχόλια».

«Η δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει στην υπόθεση Φιλιππίδη»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε και τα όσα είχε πει για εκείνον, είπε: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η αλήθεια θα λάμψει. Η δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει στην υπόθεση Φιλιππίδη. Δεν θέλω να γίνεται δικαστήριο σε τηλεόραση και ίντερνετ. Γιατί να γίνουμε εμείς κριτές. Δεν είμαι ενάντια των γυναικών».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η απαγόρευση της προβολής των σίριαλ του Πέτρου Φιλιππίδη είναι δικαστική απόφαση και όχι των καναλιών».

«Δεν ξαναγυρίζω στα σίριαλ ποτέ»

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα παίξει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», η ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξαναγυρίζω στα σίριαλ ποτέ. Ό,τι έκανα, έκανα».

«Θα κάνω δική μου εκπομπή, με κοινωνικό πρόσημο»

Για το «Just the 2 Of Us», η Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θα τραγουδήσω στο “Just the 2 Of Us”, θα κάνω δική μου εκπομπή, με κοινωνικό πρόσημο. Θα λέγεται “Βάνα life” και ίσως να μην είναι σε μεγάλο κανάλι, να είναι σε ένα μικρό».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss