Μπάρμπα για αποχώρηση Σερβετάλη: «Μπράβο για το θάρρος και την παρρησία του»

Θέση στο ζήτημα της αποχώρησης του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ο Ρινόκερος» επειδή αρνείται να παίξει μόνο για εμβολιασμένους, πήρε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα μέσα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Σερβετάλης με την αποχώρηση του από την παράσταση «Ο Ρινόκερος» εναντιώθηκε στη διάκριση που γίνεται σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους θεατές.

«Δεν θα μπω στο παιχνίδι εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι»

Αρχικά, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε μιλώντας στην εκπομπή της KatKen «Super Κατερίνα»: «Δεν θα μπω στο παιχνίδι εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι».

«Η τέχνη είναι πάνω από την πολιτική»

Επιπλέον, μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβατάλη από την συγκεκριμένη θεατρική παράσταση η Βάνα Μπάρμπα είπε χαρακτηριστικά: «Η τέχνη είναι πάνω από την πολιτική. Είμαι ενάντια στο μέτρο στο ποιοι θεατές θα μπουν μέσα και ποιοι όχι».

«Πώς μπαίνουν στα λεωφορεία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι;»

Και συνέχισε λέγοντας η γνωστή ηθοποιός: «Πώς μπαίνουν στα λεωφορεία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι; Εγώ θα έλεγα μπράβο του για το θάρρος και την παρρησία που έδειξε».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα για το ζήτημα της αποχώρησης του Άρη Σερβετάλη από την θεατρική παράσταση «Ο Ρινόκερος»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss