Βάσια Παναγοπούλου: «Η ζωή γράφει πιο άγρια σενάρια»

Η Βάσια Παναγοπούλου προχώρησε σε μια δημοσίευση στα social media με αφορμή την αυλαία της Αφροδίτης Λιάντου από την καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Η Γη της Ελιάς». Η Μυρτάλη πέθανε από τα χέρια του Αλέξη και το διαδίκτυο πήρε «φωτιά» για τις συγκλονιστικές σκηνές.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσια Παναγοπούλου θέλησε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως «η ζωή γράφει πιο άγρια σενάρια» από τα τηλεοπτικά. Και ανέφερε επίσης: «Με αφορμή την προβολή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς “Γη της Ελιάς”, θέλω να υπενθυμίσω πως τον σεβασμό, την εκτίμηση, την αξία της ίδιας της ύπαρξης μας, τα απαιτούμε απόλυτα και ολοκληρωτικά».

«Δεν υπάρχει “έρωτας” που δεν μας σέβεται. Δεν υπάρχει “έρωτας” που δεν μας εκτιμά. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά μαθαίνουμε ιστορίες κακοποίησης γυναικών – κυρίως ιστορίες με θανάσιμο φινάλε. Όπως αυτό που χθες βράδυ παρακολουθήσαμε στη “Γη της Ελιάς”. Μη σοκάρεστε από τις σκηνές που προβλήθηκαν. Συνήθως η ζωή, γράφει πιο άγρια σενάρια. Θυμήσου να σε αγαπάς κάθε μέρα» κατέληξε να λέει η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας στην ανάρτησή της στα social media.

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσίευση της ηθοποιού στο Instagram.

Μάλιστα, η Βάσια Παναγοπούλου επέλεξε να συνοδεύσει το συγκεκριμένο μήνυμα με μια εικόνα πληγωμένης Σταχτοπούτας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss